Optakt: Turen går til Fyn

85' Niclas Vemmelund
90' Malthe K. Rasmussen
lør. 1. sep 2018

Brønshøj måtte rejse tomhændet hjem fra Fyn og Middelfart, da det endte med et 1-3 nederlag. I 1. halvleg var det ikke meget, som lykkedes for Brønshøj, men hvepsene kom ud til 2. halvleg med mere energi. Desværre var det ikke nok. Kevin Bechmann Timm scorede for Brønshøj.

Det gælder efterårets længste tur, når turen går til Vestfyn og Middelfart. Her venter der Brønshøj en hård kamp mod et fynsk mandskab, der tørster efter en hjemmesejr, da de har tabt sæsonens to første hjemmekampe. Men Middelfart Stadion er ikke noget nemt sted at komme fra med alle tre point, så det kræver fuld fokus.

Spillerne er dog fyldt med selvtillid, især efter den flotte præstation mod HIK i lørdags. Samtidig viste holdet også stor mental styrke ved at besejre HIK efter en kamp mod Frem, hvor meget lidt lykkedes for hvepsene. Og kan spillerne finde samme arbejdsraseri frem, så kan det blive en god tur hjem til hovedstaden.

Så tag turen til Fyn og støt holdet i den svære udekamp. Skulle du ikke have mulighed for at komme til Lillebælts-byen, så liveopdaterer vi på Twitter og Middelfart livestreamer kampen på Mycujoo.

BB-mål mod Middelfart

Seneste kamp
Brønshøj gjorde det svært for sig selv, da de fik en mand smidt ud efter bare otte minutters spil. Men med en formidabel arbejdsindsats lykkedes alligevel at tage alle tre point mod HIK.

På trods af at være en mand i overtal fik HIK aldrig gang i deres spil og havde meget svært ved at dirke Brønshøjs defensiv op. I den anden ende var Brønshøj mere skarpe, da de en halv time inde i kampen udnyttede en omstilling til at gøre det til 1-0 ved Oscar Buch.

I 2. halvleg fik HIK udlignet med 10 minutter tilbage, men Kevin Bechmann Timm ville have alle tre point, og fem minutter før tid udnyttede han Richters oplæg til at gøre det til slutresultatet 2-1.

Buch jubler over mål mod HIK

Modstanderen
Brønshøj Boldklubs officielle statistik viser, at det er blevet til seks kampe mod Middelfart. Hvepsene har vundet samtlige seks kampe med en målscore på 14-5. De fire første opgør fandt sted i midten af 1970'erne, og der skulle så gå næsten 40 år før de to hold mødtes igen. I sæsonen 2015/16's oprykningsspil tog hvepsene 3-1 sejr, mens udekampen blev vundet 4-1.

Middelfart har fået en blandet start på sæsonen. På udebane har man hentet syv point ud af ni mulige, men, som nævnt tidligere, har endnu ikke fået point hjemme i Gryden endnu. Her er det blevet til et 1-2 nederlag mod HIK, og i lørdags måtte de indkassere et 0-1 nederlag til Frem.

Middelfart har ikke rigtig fået gang i målscoringen denne sæson, hvor det kun er blevet til fem mål i fem kampe. Men de har nogle farlige folk oppe i front i form af Casper Johansen og Søren Andreasen. De to scorede tilsammen 27 mål i sidste sæson, så der bliver nok at holde styr på for hvepsene. Med i truppen er også den tidligere hveps Sebastian Dalgaard, der er vendt hjem til Danmark efter nogle sæsoner i USA.

Middelfart Stadion

Spillested
Kampen spilles på Middelfart Stadion, der ligger på adressen Adlerhusvej 3. Stadionet ligger i smukke omgivelser omgivet af træet nede i dal. Pga. beliggenheden i dalen går stadionet også under navnet Gryden. Stadionet ligger ca. 20 minutters gang fra Middelfart Station, hvis du tager toget derover. Men vi vil anbefale at tage med supporternes bus.

Karantæner
Brønshøj har Mads Rønne tilbage efter overstået karantæne. Men hvepsene må undvære Andreas Baes, der fik et karantænegivende gult kort mod HIK, og Haitam Hajjami, der så rødt mod HIK.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Morten Bertelsen, mens Bjarke Bruun og Lucas Gejbøl bliver kampens linjedommere.

Daniel Anusic
Forsvar 3
Daniel Anusic

Anusic: Højt tempo og mange dueller
Vi har talt med Daniel Anusic i forbindelse med kampen mod Middelfart på lørdag. I sidste sæson missede Anusic de sidste fem kampe, da han brækkede kravebenet i udekampen mod VSK Aarhus den 13. maj 2018.

- Kravebenet har det helt fint. Jeg tog til lægen for at få det tjekket en sidste gang, og de gav grønt lys. Derfor var det en lettelse for mig at vide, at kravebenet var vokset pænt sammen, og at jeg ikke skulle ud i en operation. Det har heller ikke generet mig når jeg spiller, siger Anusic.

Ifølge Fyens Stiftstidende, så var der kritik af Middelfarts bane i Frem-kampen i lørdags. Ifølge Anusic kan det blive lidt sværere at spille godt fodbold.

- Dårlige baneforhold kan påvirke måden som vi gerne vil spille fodbold på, hvilket er langs jorden. Men det vil aldrig ændre på vores indstilling, for jeg er sikker på, at holdet vil gøre alt, hvad de kan, for at få de tre vigtige point med hjem, fortsætter Daniel.

Sidst Brønshøj gæstede Middelfart var den 30. april 2016. Her kom Anusic på tavlen i 4-1 sejren, og han håber på at gentage bedriften på lørdag.

Sidst vi var i Middelfart scorede du, tror du, at du kan gøre det igen?

- Det vil være dejligt at gentage den samme succes som sidste gang, og jeg håber derfor, at jeg kan gøre det igen på lørdag, fortællere Anusic yderligere.

Middelfart-BB, 30.04.16 Anusic på vej til at gøre det til 2-0

Anusic regner ikke med nogen nem kamp på lørdag, men tror stadig på de tre point.

- Jeg forventer en rigtig hård kamp mod en stærk modstander. Jeg forestiller mig en kamp, der bliver spillet på et rigtigt højt tempo med mange dueller. Og hvis banen virkeligt er så dårlig, som de siger, at den er, så kan der i perioder godt blive spillet med lange bolde. Hvis vi kommer ud med den samme energi og attitude som vi gjorde mod HIK, så er jeg ikke i tvivl om at vi nok skal tage alle point med hjem, slutter den 22-årige hveps.