Optakt: Turen går sydpå

86' Mathias Pedersen
90' Aske José Victor
lør. 28. april 2018

Første halvdel af foråret er nu overstået, og det er ikke gået, som Brønshøj havde håbet på. Blot fem point er det blevet til i de otte første runder. I dag blev det til den femte uafgjorte kamp, da det endte 2-2 ude mod Greve. Kevin Bechmann Timm og Oscar Buch scorede for Brønshøj.

I morgen går turen sydpå, når hvepsene gæster Greve. Her skal der meget gerne tre point på tavlen, så Brønshøj kan komme på den rigtige side af nedrykningsstregen. Og med en sejr, vil hvepsene også overhale Greve. Så der er al mulig grund til at tage turen sydpå og støtte holdet, når de løber på banen. Vejrguderne har lovet tørvejr, 13 grader og en frisk brise, så vejret er ikke en undskyldning for at blive væk.

Men skulle du ikke have mulighed for at komme til Greve, så bare rolig. Vi livekommenterer som sædvanlig kampen på Twitter, og Greve livestreamer kampen via Mycujoo.

Seneste kamp
Brønshøj havde taget en tur til Aarhus, men nok en gang måtte hvepsene rejse hjem fra Riisvangen med et nederlag.

Det startede ellers godt for Brønshøj, da Philip Rejnhold efter bare 20 minutters spil fik presset Aarhus Fremads målmand, og højrebacken kunne sparke bolden ind i et tomt mål. Det var første gang i foråret, at Brønshøj scorede kampens første mål.

Desværre var det ikke nok til at tage sejren, da værterne på bare to minutter fik vendt det hele rundt. Først scorede Andreas Damgaard med hovedet og kort efter sendte Frederik Høgh Jensen bolden over i det lange hjørne. Dermed kunne Aarhus Fremad tage en 2-1 sejr.

Aarhus Fremad-BB, 21.04.18 Rejnhold gør det til 1-0

Modstanderen
Greve har oplevet stor udskiftning i vinterpausen, både på trænerbænken, hvor Claus Larsen har taget over for Michael Madsen, men også i spillertruppen. Her har der været en del afgange, især til AB. Største tab var Greves topscorer Rasmus Tangvig Sørensen. Greve har dog stadig nogle farlige folk. Bl.a. Kasper Kempel, der for tre ugers tid siden lavede alle tre mål i 3-0 sejren over B93.

Ifølge Brønshøj Boldklubs officielle statistik har hvepsene mødt Greve 15 gange. Her er det blevet til 5 sejre, 4 uafgjorte og 6 nederlag. Sidst Brønshøj gæstede Greve endte det med en 2-1 sejr. Boateng gjorde det til 1-0 efter et skidt Greve-udspark og 10 minutter inden pausen havde Oliver Miltoft, med sit første mål for klubben, bragt Brønshøj foran 2-0. Greve var bedst i 2. halvleg, men kom kun på tavlen en enkelt gang.

I dette forår lagde Greve dårligt ud, da de tabte de tre første kampe i træk. Herefter fulgte en uafgjort mod AB og en sejr på 3-0 over B93. Men i de to sidste kampe har Greve forladt banen uden at score, og har blot fået et point - i 0-0 kampen ude mod Lyseng.

Greve-BB,  Efter kampen

Spillested
Kampen spilles på stadionet ved Greve Idrætscenter, som ligger på Lillevangsvej 88, 2670 Greve. Der er 25 minutters gang fra Greve station til stadion. Men hvis man ikke vil gå så langt, så kan man også tage linje 600S fra Greve station til Greve Borgerhus, og herefter følger en lille gåtur på 10 minutter.

Dommertrio
Casper Thorsøe Jr. bliver manden med fløjten i morgen, mens mændene med styr på flagene bliver Shpend Shala og Mostafa Seyfi.