Optakt: Turen går sydpå

56' Patrick Jensen
67' Anders Hunsballe
man. 5. juni 2017

Brønshøj tog i dag den korte tur sydpå til Greve, og her blev det til 3 point, da hjemmeholdet blev besejret 2-1. I 1. halvleg var Brønshøj toneangivende, mens Greve i 2. halvleg var det bedste hold. Hvepsenes mål blev scoret af Christoffer Boateng og Oliver Miltoft. Oscar Buch stod for assists til begge mål.

I morgen gælder det sæsonens sidste udekamp, når turen gå sydpå til Greve. Her skal Brønshøj revanchere nederlaget tidligere på sæsonen samtidig med, at de giver de tilrejsende fans og supportere en god oplevelse.

Greve har haft et svært forår, hvor det blot er blevet til to sejre, bl.a. én over Brønshøj. Men på trods af, at værterne ligger sidst, så venter der ikke nogen nem kamp, da de sikkert gerne vil slutte godt af i sæsonens sidste hjemmekamp.

Fans mod Greve

Vi håber på at se mange klædt i sort og gult, når det går løs i morgen, så spillerne får følelsen af at være hjemme på Tingbjerg Ground.

Vi livestreamer kampen mellem Brønshøj og Greve, så hvis du ikke kan komme på stadionet, så kan du livestreame kampen via Mycujoo.

Vi vi også reklamere for vores sommerfest, hvor du stadig har mulighed for at købe billet. Mere information kan findes her.

Tidligere opgør
14 gange har Brønshøj mødt Greve. Her er det endt med 4 sejre, 4 uafgjorte og 6 nederlag med en samlet målscore på 19-21.

Seneste møde var tidligere på sæsonen, hvor det endte med et Brønshøj-nederlag på trods af, at hvepsene førte både 1-0 og 2-1. Men især indskiftede Jakob Sparholt gjorde ondt på Brønshøj, da han scorede på to frisparksmål. Det sidste var målet til slutstillingen 3-2.

BB-Greve, Greve-mål

Sidste kamp
Brønshøj skulle forsøge at stikke en kæp i hjulet på Brabrands oprykningsdrømme, men Brabrand viste sig særdeles effektive i begge ender af banen hjemme i Aarhus.

Værterne var foran 2-0 efter blot 10 minutter. Begge mål kom efter dødbolde og blev scoret af Daniel Lundholm. Brønshøj havde svært ved at skabe chancer mod en solid Brabrand-defensiv, og i kampen slutfase kunne jyderne gøre det til slutstillingen 3-0.

Brabrand jubler over målet til 3-0

Modstanderen
Greve hentede en overraskende udesejr i søndags i lokalderbyet mod Hvidovre. Men kom hurtigt ned på jorden igen, da de i torsdags hjemme i Greve tabte 1-3 til B93.

Brønshøj skal holde øje med topscorer Patrick Jensen, men også Jakob Sparholt, der som bekendt ikke var flink mod hvepsene sidste gang de to hold mødtes.

Greve ligger nr. 12 med 15 point, 3 mindre end Brønshøj, der befinder sig på 10. pladsen.

BB-Greve, Greve-forsøg

Spillested
Kampen spilles på Greve Stadion, som blev anlagt i 1977 og renoveret i 1988. Udover fodbold, så bruges stadionet også til atletik. Stadionet ligger på Lillevangsvej 88, 2670 Greve.

Karantæner
Brønshøj må undvære Oskar Tranberg, da han modtog et gult kort i torsdagens kamp, og derfor skal afsone én spilledags karantæne. Greves trup er karantænefri.

Dommeren
Sebastian Friis Aagerup er manden med fløjten i morgen.