Optakt: Tur til Sydhavnen

Frem mod Brønshøj, fansene
BK Frem
3 - 2
1 - 0
Brønshøj Boldklub
16' Kristoffer Dirksen
45' Festim Mustafi
57' Kristoffer Dirksen
64' Gustav Therkildsen
65' Jacob Pind
68' Jamil Fearrington
74' Tonni Adamsen
90' Victor Christiansson
lør. 7. sep 2019

For tredje gang i træk måtte vi forlade banen som taber af kampen, da vi tabte 2-3 ude mod Frem. Vi hentede ellers to Frem-føringer, men tredje gang holdet fra Sydhavnen kom foran, havde vi ikke noget modsvar. Gustav Therkildsen og Jamil Fearrington scorede vores mål.

I morgen går turen til Sydhavnen, hvor vores københavnske kollegaer fra Frem byder os op til dans på Valby Idrætspark.

Her skal vi efter to nederlag - et i pokalen og et i ligaen - forsøge at komme tilbage på sejrssporet. Spillerne har nu haft en hel uge til at få samlet kræfterne efter et par hårde uger med fire kampe på fjorten dage.

Vi håber, at rigtig mange af Danmarks smukkeste vil tage turen til Sydhavnen og give holdet en fantastisk støtte.

Der vil desværre ikke være nogle opdateringer på Twitter fra kampen, da den Twitteransvarlige ikke har mulighed for at komme til kampen. Men du kan, hvis du har minimum har et Ekstra Bladet +abonnement, se livestreaming af kampen på netop Ekstra Bladet.

Fansene mod Frem

Seneste kamp
Der var ikke meget, der lykkedes i sidste runde, hvor vi tog imod B93. Om det var trætte ben efter en hård pokalkamp eller en kollektiv offday skal vi ikke gøre os kloge på, men faktum er, at det endte med et 1-3 nederlag.

Det var en kamp, hvor B93 gjorde lige hvad der passede dem.

Modstanderen
48 gange har vi mødt Frem. Det er blevet til 12 sejre, 12 uafgjorte kampe og 24 nederlag med en målscore på 72-100.

Vi har ikke været vant til at vinde i Valby Idrætspark siden årtusindeskiftet. Kun en sejr i ni kampe er det blevet til. Den kom den 3. september 2016, hvor vi vandt 2-0.

Frem har ikke fået den sæsonstart, som de havde håbet på. Efter 6 runde har de stadig ikke vundet, og det er blot blevet til tre point - alle uafgjort - samt en målscore på 4-9.

I midtugen blev det også til et pokalnederlag i 2. runde af Sydbank Pokalen, da de tabte 2-1 ude mod Avarta.

22.08.18, Frem-BB: Frem jubler over 2-0 målet

Væk med landsholdet
Vi må undvære backen Simon Richter, da han er taget til Afrika, hvor han skal spille VM-kvalifikationskampe for Gambia mod Angola.

Dommertrio
Manden med fløjten bliver Jacob Karlsen, mens Tarik Kabiljagic og Lasse Lorenzen vil være klar med flagene på sidelinjerne.