Optakt: Tredje udekamp i træk

72' Patrick Naundrup
88' Ahmed Iljazovski
tor. 29. marts 2018

Der var comeback til Jacob Berthelsen, og på banen leverede hvepsene et flot comeback, da de bagud 0-2 fik kæmpet sig til 2-2 ude mod HIK. Det var en kold fornøjelse, hvor den kraftige vind fik blæst masser af sne ind på tribunen. Men Mads Rønne og Patrick Naundrup sørgede for, at fansene og supporterne glemte kulden.

Der er brug for point, når det i morgen gælder den tredje udekamp i træk i foråret. Efter nederlag i de to første kampe er Brønshøj røget på den forkerte side af nedrykningsstregen. Men spillet, indstillingen og antallet af chancer, der blev skabt, i weekendens kamp mod Odder vidner om et Brønshøj-hold, der godt ved, hvad der skal til for at overleve i 2. division.

Men der er brug for støtten på lægterne, og denne gang er der nærmest tale om et lokalopgør, da turen i modsætning til de to første runder, denne gang ikke går længere end til Gentofte, hvor HIK venter. Så find jernhesten, bilen eller rejsekortet frem og tag turen ud for at støtte Brønshøj.

Skulle du imod al forventning ikke have mulighed for at tage til Gentofte, så livekommenterer vi som sædvanligt kampen på Twitter, og HIK livestreamer kampen via Mycujoo.

Seneste kamp
Brønshøj var godt spillende i lørdags ude mod Odder, men kunne ikke få hul på bylden. Det så ud til, at det hele skulle ende 0-0, men i dommerens overtid snød Odder offside-fælden og kunne tage en 1-0 sejr.

Bolden blev spillet fint rundt, og hvepsene fik Odder ud at løbe. Desværre havde Odders målmand Michael Ravn besluttede sig for at hive storspillet frem. Odder skabte ikke meget i åbent spil, men var til gengæld utroligt farlige på deres hjørnespark. Hele to gange måtte Jeffrey Ofori agere redningsmand inde på stregen. Det samme billede fortsatte i 2. halvleg, hvor Oscar Buch havde en kæmpechance for at bringe Brønshøj foran, men han fik headet lige over mål. Kort efter fik Odder bolden i kassen i den anden ende.

Det var derfor en flok slukøret og skuffede spillere, som gik ud til de medrejsende supportere for at takke for støtten.

Chance mod Odder

Modstanderen
Selvom overskriften siger, at det er tredje udekamp i træk, så er det faktisk nummer fire. Efteråret sluttede nemlig med en tur til Frem og Valby Idrætspark.

Brønshøj Boldklubs officielle statistik viser, at vi også havde fire udekampe i træk tilbage i 2013, hvoraf to af dem var pokalkampe. Og ligesom på lørdag, så var den fjerde udekamp i træk også mod ude HIK. Her vandt Brønshøj 2-0 og spillede sig videre i pokalturneringen. Aleksandar Lazarevic og Sebastian Dalgaard stod for målene.

Det er svært at tale om hjemmebanefordel, når de to hold mødes. De sidste seks kampe er alle endt med udesejre. Senest den 15. oktober, hvor Brønshøj vandt en 3-0 sejr. Alle tre mål blev scoret i 2. halvleg, og blev sat ind af Christoffer Boateng, Oskar Tranberg og Sian Hansen. Så vi håber på, at det kan blive syvende udesejr i træk i morgen.

HIK har fået en god start på foråret, hvor de har hentet sejre i begge kampe. I 1. runde blev VSK Aarhus besejret 4-2, og i weekenden kunne Gentofte-holdet rejse hjem fra Lyseng med en 2-0 sejr.

Gentofte Sportspark

Spillested
Kampen skal spilles på Gentofte Sportspark, der findes på adressen Ved Stadion 6, 2820 Gentofte. Der er en god gåtur på ca. 15 minutter fra Jægersborg Staton til sportsparken.

Dommertrio
Manden med fløjten og det sidste ord bliver Patrick Stenzel Rasmussen. På sidelinjerne vil Christian Hansen og Constantin Ilie står klar med flagene.