Optakt: Tre point ønskes

90' Anton Holse
90' Martin Høgstad
tor. 10. maj 2018

Efter et hav af uafgjorte lykkedes det i 10. forsøg at hive alle tre point hjem, da Dalum blev besejret 2-1 hjemme i Tingbjerg. Det ellers sort ud efter en times spil, da Dalum bragte sig foran, men spillerne gav aldrig op. Og på bare to minutter fik først Jamil Fearrington og så Patrick Naundrup vendt det hele på hovedet.

Glemt alt om pokalfinalen mellem Brøndby og Silkeborg. Der er langt mere på spil, når Brønshøj i morgen møder Dalum. En sejr er vigtig i kampen for overlevelse. Godt nok kom hvepsene tættere på den rigtige side af stregen i lørdags, fordi de øvrige hold omkring os alle tabte. Men dette kan Brønshøj ikke blive ved med at regne med, de bliver også nødt til selv at hente tre point i stedet for et point.

Og skulle du stadig have lyst til at se pokalfinalen, så tændes der for storskærmen inde i klubhuset efter kampen, hvor du under kampen har mulighed for at købe en hjemmelavet burger til blot 30 kroner samt købe og nyde kolde øl og vand.

Så der er ingen undskyldning for ikke at tage ud og se Brønshøj mod Dalum i morgen. Men for en sikkerheds skyld, så livekommenterer vi stadig kampen på Twitter samtidig med, at vi livestreamer kampen på Mycujoo.

Fansene

Seneste kamp
Det blev til atter en uafgjort, da Brønshøj mødte Odder i lørdags. På trods af et par gode muligheder, så forblev det hele målløst.

Det var svært at spille sig frem til de åbne chancer i kampen, og de fleste afslutninger kom da og så ude fra. Billedet var et lidt andet i 2. halvleg, hvor Brønshøj fik kombinerede sig igennem Odder-defensiven et par gange. Desværre fik hvepsene annulleret et mål i 2. halvleg på en yderst tvivlsom offside (se billedet).

Offside eller ej mod Odder

Modstanderen
Dalum har fået slået et hold ned til nedrykningsstregen, blandt andet ved at vinde to af de tre seneste kampe, bl.a. en sen 3-2 sejr hjemme mod B93. Men der er forskel på Dalum hjemme og ude. Her i foråret har de tabt tre af de fire udekampe, kun bundproppen Lyseng er blevet slået, og de to seneste besøg i Tingbjerg har også resulteret i sejre til Brønshøj.

I sommeren 2005 blev det til en 4-1 sejr, hvor sejren var med til at sikre hvepsenes overlevelse i 1. division, og i sidste sæson sejrede Brønshøj 2-0. Det var en kamp, der blev spillet på en varm maj-dag. Med en halv time tilbage af kampen blev Patrik Naundrup skiftet ind, og på bare to minutter fik han gjort det til både 1-0 og 2-0 i hhv. det 80. og 82. minut. En præstation, som Naundrup meget gerne må gentage i morgen, hvor det igen ser ud til at blive et skønt vejr hjemme mod Dalum.

Seneste kamp mod Dalum endte 1-1 over på Fyn. Her brændte Brønshøj den ene chance efter den anden, hvor fynboernes målmand Rasmus Lund vel nok stod sin livs bedste kamp. Vi håber ikke, at Lund tager storspillet med til København.

Naundrup mod Dalum

Karantæner
Brønshøj må undvære forsvarsspilleren Jeffrey Ofori og offensivspillere Kevin Bechmann Timm, som begge vil sidde ude med karantæne. Dalums trup er karantænefri.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Yasin Seker, som får hjælp på sidelinjerne af Ulrik Gøtze og Mostafa Seyfi.

Boateng: Nu går der hul på bylden
Niels Bjørn Hansen har taget en snak med kantspilleren Christoffer Boateng, der kommer ind på kampen mod Dalum og sit eget spil her i foråret, som han ikke har været helt tilfreds med.

- Det gik bedre sidste år. Hvis jeg ikke scorer mål, vil jeg gerne have bidraget med noget afgørende for holdet. Jeg er ikke tilfreds, men jeg synes at det går fremad til gavn for mig selv og holdet, siger Boateng.

Boa i sprint

Efter at have spillet seks hjemmekamp i de første otte runder, venter der nu et hav af hjemmekampe, hvor Boateng gerne vil give fansene nogle sejre.

- Det var hårdt at starte turneringen tre udekampe i streg. På Tingbjerg Ground vil vi gøre alt for at vinde så mange kampe som muligt. Vi vil ikke skuffe vore fans, der bakker os flot op. Men vi føler, det er lidt pinligt, når vi giver hånd til vore fans og kampen er endt uafgjort. Vi knokler på for at betale med en sejr for støtten, fortsætter Christoffer.

Som nævnt havde Brønshøj rigtig mange afbrændere i kampen mod Dalum på Fyn. Til træningerne denne uge har spillerne trænet skudtræning, og nu skal det omsættes til mål i kampen.

En af de mange chancer mod Dalum

- Vi havde utrolig mange chancer, men deres målmand holdt dem inde i kampen. Men den gode træning i denne uge har vi fået sigtekornet indstillet rigtigt. Nu går der hul på bylden. Ligemeget hvor vi spiller, så opleves det som hjemmebane med den opbakning, vi får. Jeg tager hatten af for vore fans her på Tingbjerg Ground. Vi tager sejren og de tre point mod Dalum, slutter kantspilleren.

Du kan læse det fulde interview med Christoffer Boateng, samt interviews med Daniel Anusic og Jeffrey Ofori samt meget mere i det flotte kampprogram, der kan købes inde på stadion for blot 20 kroner på kampdagen.