Optakt: Tophold på besøg

57' Gustav Therkildsen
86' Jeffrey Ofori
lør. 24. aug 2019

Vi er stadig ubesejret, da vi i dag vandt 2-0 hjemme mod Hillerød takket være effektivitet, kølighed og en bundsolid defensiv på en varm sommerdag. Vi scorede på de få chancer vi havde og holdt nullet for anden kamp i træk. Sidst vi havde to clean sheets i træk var i august/september 2016. Kevin Bechmann Timm og Gustav Therkildsen scorede vores mål i dag.

Plakat, BB-Hillerød, 24.08.19

I morgen møder vi rækkens nummer 2, Hillerød, når de kommer på besøg i Tingbjerg. I fire kampe har vi aldrig tabt til Hillerød. Dette skulle gerne være fem kampe i morgen omkring kl. 17, hvor det forhåbentlig også er blevet til en ny sejr.

Men selvom vi er ubesejret mod Hillerød, så har det aldrig været nemt. Hillerød har et godt sammenspillet hold, som altid har formået at presse os. Men hjemme på Tingbjerg skal vi tage de tre point, især foran Danmarks smukkeste. Så tilbring en hyggelig lørdag eftermiddag sammen med ligesindede på Tingbjerg Ground.

Har du ikke mulighed for at komme ud og se kampen live, så liveopdaterer vi på Twitter, og livestreamer kampen på Ekstra Bladet. En kamp, som du kan se, hvis du minimum har et Ekstra Bladet+abonnement. Vi kommer med link til livestreamingen på selve kampdagen, ellers hold øje med Ekstra Bladets hjemmeside.

Jeffrey Ofori
Forsvar 3
Jeffrey Ofori

Ofori: Ved at få styr på defensiven
Niels Bjørn Hansen har taget en snak med hjemvendte Jeffrey Ofori om kampen mod Hillerød, defensive og at vende tilbage til hvepsene.

- Da jeg besluttede, at jeg skulle tilbage til Sjælland var min første tanke Brønshøj. Og efter en god snak med Ibsen og den nye træner Michael Madsen var jeg ikke i tvivl. Jeg er glad for at være tilbage hos hvepsene. Der er kommet nye spillere til, men jeg kender mange, som var i klubben, da jeg rejste, fortæller Jeffrey.

I sidste sæson lukkede vi 61 mål ind, og især i foråret var der åbent hus i vores defensiv. De første fire kampe tyder dog på, at dette har ændret sig, hvor modstanderne kun har scoret et enkelt mål i åbent spil, mens de to andre er kommet efter dødbolde.

- Der blev scoret mange mål mod hvepsene i slutningen af foråret, men nu er vi ved at få styr på defensiven. Det er vigtigt, at der er sat én prop i, fortsætter Ofori.

I morgen gælder det som bekendt Hillerød, der har hentet tre sejre i de fire første kampe. Det betyder dog ikke det store for Jeffrey, der tror på at hårdt arbejde kan give sejren.

- Hillerød har fået en god start på sæsonen, men vi skal se på os selv. Det er en kamp, vi skal vinde. Tingbjerg Ground skal være en fæstning, som gør det rigtig svært for vore  modstandere. Vi har også en utrolig stærk opbakning  fra vores fans. Hjemmebanen er en fæstning, som udeholdene rammer panden imod. Vi kæmper hårdt for at vinde, slutter forsvarsspilleren.

Du kan læse hele interviewet med Jeffrey Ofori, samt interviews med Jacques Bang Sørensen og Mads Rønne i det flotte kampprogram, der kan købes for blot 20 kr. inde på stadion på selve kampdagen.

Ofori i aktion

Seneste kamp
I onsdags vandt vi Slaget om Slotsherrensvej, da vi hentede sæsonens første sejr i Vanløse.

Det var dog ikke vores bedste kamp, og især i 1. halvleg havde Vanløse nogle store muligheder. Vi kom dog også frem til et par gode chancer, men det hele var målløst efter de første 45 minutter.

Vi kom bedre med i 2. halvleg og efter ca. 20 minutters spil kunne jublen bryde løs blandt de mange af Danmarks smukkeste, som havde valgt at tage turen ud til Vanløse Idrætspark på en onsdag aften. Jonas Magnussen smed en lækker bold ind i feltet, hvor Kevin Bechmann Timm kunne banke bolden i kassen med venstrebenet. Flere mål blev det ikke til, og vi kunne fejre en 1-0 sejr.

21.08.19: Vanløse-BB - Kevin scorer til 1-0

Modstanderen
Fire gange har vi mødt Hillerød, som i 2017 rykkede op i divisionerne for første gang i klubbens historie. Vi har aldrig tabt til Hillerød, men hentet 3 sejre og spillet uafgjort en enkelt gang. Seneste opgør endte dog uden en vinder, da det hele sluttede 2-2 i Tingbjerg i slutningen af oktober 2018. Kevin og Buch scorede vores mål i den kamp.

Hillerød fik en perfekt start på sæsonen med sejre i de tre første kampe samt en pokalsejr. I sidste runde fik de også bragt sig foran 1-0 mod nedrykkerne fra FC Helsingør, men Helsingørs Jeppe Kjær fik udlignet inden pausen. I 2. halvleg måtte Hillerøds målmand Rasmus Lyng forlade banen, da han fik det røde kort. Senere kunne Jeppe Kjær omsatte et straffespark til 2-1 til FC Helsingør, hvilket blev kampens resultat. Indtil videre har Hillerøds resultater bragt dem op på 2. pladsen.

Kevin mod Hillerød

Karantæner
Hillerød må undvære deres førstemålmand Rasmus Lyng, som bekendt fik rødt kort i kampen mod FC Helsingør.

Dommertrio
Kampen skal dømmes af Nicolai Mossing Madsen, som på sidelinjerne får hjælp af Adis Crneta og Milad Rajabi.