Optakt: Top 3 skal sikres

Buch mod Marienlyst
Brønshøj Boldklub
1 - 2
0 - 1
Slagelse
44' Christoffer Thrane
60' Mark Moesgaard
90' Andreas Baes
lør. 6. april 2019

Der var ikke meget, der fungerede for os i dag, hvor det endte med et 1-2 nederlag hjemme mod Slagelse. Vi fik ikke skabt meget i kampen, hvilket Slagelse heller ikke fik gjort. Men de var bare bedre til at score på deres få muligheder. Andreas Baes scorede vores enlige mål i overtiden.

Plakat, BB-Slagelse, 06.04.19

Det gælder grundspillets sidste hjemmekamp i morgen, når Slagelse kommer på besøg. Vi er ubesejret i 2019, men har kun hentet en sejr, derfor skal der tre point på tavlen. Samtidig vil en sejr også sikre os en plads i top 3.

Og udover lækker bold på Tingbjerg Ground, så er der kolde drikkevarer, lækker mad og skønt vejr. Så hvorfor ikke tage turen ud og støtte holdet.

Men er du forhindret, så livekommenterer vi kampen på Twitter og livestreamer kampen på Mycujoo.

Buch: Skønt at score
Niels Bjørn Hansen har snakket med topscorer Oscar Buch om kampen mod Slagelse og sæsonen indtil videre. En sæson, hvor Buch har nettet 11 gange.

- Det er skønt at score, men det vigtigste er at skabe farlige situationer forn modstandernes mål. Men det drejer sig om hele holdet, så, det er faktisk irrelevant, hvem der scorer, men blot at der bliver scoret på chancerne, siger Buch.

Vi har allerede sikret os en plads i oprykningsslutspillet, og det har fjernet noget af trykket hos spillerne.

- Det er virkelig en utrolig lettelse, at vi har nået vores delmål – oprykningsspillet. Presset er lettet, men vi skal fortsætte med at skrabe point sammen, så vi kan blive i toppen. Det er vigtigt, at de jyske hold ikke stikker af fra os i gruppe 2, fortsætter Oscar.

Buch har lige scoret

I morgen venter som bekendt Slagelse. De har hårdt brug for pointene for at holde liv i drømmen om en plads i oprykningsspillet. Derfor forventer Buch heller ikke en nem kamp mod holdet fra Vestsjælland.

Oscar Buch
Angreb 97
Oscar Buch

- Det er et hold, der arbejder stenhårdt, selvom de her i foråret har haft noget blandede resultater. De vil kæmpe for at komme med i oprykningspillet. Det bliver en tæt kamp, men jeg føler, at vi er favoritter. Vi er på Tingbjerg Ground med vind i ryggen i form af vores trofaste fans og Hvepsen Verner, og det betyder utrolig meget for os spillere. Vi er målfarlige, så jeg tror, at vi tager sejren og vinder med 4-1, slutter topscoreren.

Læs det fulde interview med Oscar Buch, interview med Kasper Vilfort og Ahmed Iljazovski og meget mere i det flotte kampprogram. Det koster kun 20 kr. inde på stadion på selve kampdagen.

Seneste kamp
Der var masser af muligheder for at lukke kampen i 1. halvleg ude mod Skovshoved, men vi måtte nøjes med et point.

Skovshoved fik bragt sig foran efter bare to minutter ved Silas Trier Madsen, men vi fik hurtigt fat i kampen og kom foran 2-1 efter mål af Oscar Buch og Lars Emil Juel Andersen.

Vi skabte et hav af chancer i 1. halvleg, men kunne ikke få netmaskerne til at blafre yderligere. Og i starten af 2. halvleg fik Skovshoved udlignet til 2-2, og flere chancer kom der ikke rigtig i kampen.

Skovshoved-BB, 30.03.19: Jubel efter Lars Emils mål til 2-1

Modstanderen
Slagelse har ikke kunne fortsætte deres gode efterår. I de fire første kampe i foråret har de tabt tre af kampene uden at komme på tavlen, bl.a. et nederlag ude mod bundproppen Marienlyst. I seneste runde blev det til en 0-2 nederlag hjemme mod HIK.

Disse resultater har bragt Slagelse ud af top 6, og de har derfor hårdt brug for tre point, og mon ikke Slagelses topscorer Christoffer Thrane, der indtil videre har scoret otte mål, vil give vores defensiv en del arbejde.

I alt er det blevet til 20 opgør mod Slagelse. Her er det endt med 11 sejre, 3 uafgjorte og 6 nederlag med en målscore på 14-19. Sidste opgør i Slagelse endte 2-2, hvor vi fik hentet gæsterne to gange.

Karantæner
Vi må undvære Mads Rønne, der skal afsone en enkelt karantænedag efter et gult kort mod Skovshoved.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Niels Haubo, og linjedommerne vil være Andreas Barnewitz og Danny Kolding.

Fans på tribunen