Optakt: Start på miniturnering

BB mod Avarta
BK Avarta
lør. 20. juli 2019

Det endte uden vinder i dagens træningskamp mod divisionsrivalerne fra Avarta. Vi var ellers i kontrol i størstedelen af kampen, men måtte nøjes med 1-1. Gustav Therkildsen scorede vores enlige mål.

I morgen kl. 11 sparkes en miniturnering i Tingbjerg i gang, når vi møder divisionsrivalerne fra Avarta. Udover Avarta deltager Vanløse også i turneringen. I forbindelse med kampen vil det være muligt at købe flæskestegssandwich inde i klubhuset til kun 40 kr.

Efter to træningskampe på udebane er det nu blevet tid til en træningskamp på hjemmebane. Derfor håber vi selvfølgelig på at se ekstra mange af Danmarks Smukkeste på sidelinjerne.

Modstanderen
Avarta var i sidste sæson en del af nedrykningsspillet, hvor de sikrede sig endnu en sæson i 2. division ved at slutte på 3. pladsen med en god margen ned til nedrykningsstregen.

I sidste sæsons grundspil mødte vi Avarta to gange, og det var målrige opgør. Kampen i Tingbjerg bød på en flot comeback af os efter at have været bagud 1-3 ved pausen. Men med tre mål i 2. halvleg, det sidste scoret i overtiden, tog vi en 4-3 sejr.

Kampen i Espelunden havde det hele, rødt kort, straffespark og fire mål. Denne gang var det Avartas tur til at lave et comeback. Vi førte ellers 2-0 ved pausen, på trods af et rødt kort efter 37 minutter. Men i 2. halvleg fik Avarta scoret to gange, hvor det udlignende mål kom i overtiden, så det endte 2-2.

I sommerpausen har Avarta sagt farvel til tre vigtige spillere. Anfører Jacob Albrechtsen stopper fodboldkarrieren, mens midtbanespilleren Saban Özdogan og målsluger Christian Offenberg skifter til Ishøj i Danmarksserien. Førstnævnte skal være spillede assistenttræner.