Optakt: Slaget om Slotsherrensvej

64' Dawda Ngum
79' Kasper Vilfort
lør. 13. marts 2021

Efter at have tabt Slaget om Slotsherrensvej i august 2020, så blev vi i dag genforenet med den lange vej i dag efter en 1-0 sejr mod Vanløse. Og det er nærmest poetisk, at det foregik på Genforeningspladsen, da banen i Vanløse Idrætspark endnu ikke var egnet til fodbold.

I morgen kl. 13 møder vi Vanløse i Slaget om Slotsherrensvej. Desværre bliver det uden ekstra kamptropper, da tilskuere ikke er tilladt som følge af de nuværende COVID-19-restriktioner. Se også Vanløses hjemmeside.

Ved seneste møde i august tabte vi 1-2 på hjemmebane til Vanløse, så de hvidklædte har i øjeblikket råderetten over Slotsherrensvej. Vi håber dog at kunne erobre den tilbage igen i morgen.

En sejr er også tiltrængt, da vi pt. Befinder os på en af de fire nedrykningspladser. Og med en sejr, så holder vi snor i holdene foran os samtidig med, at der bliver tanket selvtillid inden resten af forårets vigtige kampe.

Vanløse har meddelt os, at de ikke har mulighed for at livestreame kampen. Vi arbejder dog på en løsning, så vi kan streame kampen. Dette vil vi meddele i morgen på de sociale medier. Hvis det lykkedes os at livestreame kampen, så kan det ses her på Ekstra Bladet.

Uanset hvad, så filmer vi kampen og få efterfølgende klippet højdepunkterne sammen. Og så er vi selvfølgelig klar med liveopdateringer på Twitter.

Vinterpausen
Det er blevet til 9 træningskampe, hvoraf 5 er vundet, 2 er endt uafgjort og 2 er tabt.

I vinterpausen har der været udskiftninger i truppen. Disse kan ses i bunden af denne nyhed.

Der har også været nyt på trænerfronten, hvor Brahim Gassa er blevet en del af trænerteamet som assistenttræner. En rolle, han tidligere har haft under Lasse i Frem.

Modstanderen
Vanløse befinder sig på 6. pladsen med 20 point, og de fik sluttet efteråret af med en flot 4-1 sejr ude mod Hillerød.

Vanløse har i vinterpausen sagt farvel til bl.a. Mohamad Al-Naser og Emil Carlsen. Ind er kommet fem nye spillere, bl.a. Sebastian Stage fra Husum.

Vi skal helt tilbage til sæsonen 1991/1992 for at finde det seneste på udebane mod Vanløse. Så statistikken er på vores side, inden morgendagens opgør.

Spillested
Kampen er blevet rykket fra Vanløse Idrætspark til Genforeningspladsen, hvor der spilles på kunst.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Benjamin Seferovic. På sidelinjerne får han assistance af Martin Egtved Munch Jørgensen og Sadaqat Khatak.