Optakt: Slaget om Mosen

90' Omar El-itr
90' Casper Löween Jensen
søn. 14. juni 2020

De 357 tilskuere, der var mødt op til gårsdagens Slaget om Mosen fik i den grad noget for pengene, da det klassiske opgør sluttede 4-4. Kevin Bechmann Timm (2 mål), Casper Löween Jensen og Nicolai Clausen stod for vores mål, mens Marcus Hørbye, Adnan Curovic, et selvmål og Nichlas Rohde stod bag AB’s fire scoringer.

I mere end tre måneder har vi måtte vente på 2. divisionsfodbold, og først i denne uge faldt det endeligt på plads, at 2. division blev genoptaget - dog ikke i fuldt omfang.

De resterende 16 kampe blev ændret til seks kampe. Dette skyldes, at grundspillet blev afkortet med fem kampe, og i slutspillet skal vi kun møde de seks hold fra Vest-pulje.

Det betyder jo så, at vi lægger ud med et mosederby mod rivalerne fra AB.

Det plejer at være en kamp, som tiltrækker mange tilskuere, men denne gang vil tilskuermængden være stærkt begrænset pga. Corona.

Det vil stadig være muligt at købe billet til kampen ved at rette henvendelse til Thomas Brygger på 50509789. Billetten skal købes på forhånd og betales via MobilePay til Thomas Brygger.

Der er også stadig ledige pladser inde i klubhuset, hvor kampen vil blive vist gratis på storskærm. Hvis man vil benytte sig af denne mulighed, skal man kontakte Thomas Ibsen på 40133358 eller ti@bbpf.dk.

Kampen vil blive livestreamet via Ekstra Bladet. Netop Ekstra Bladet har lanceret en kampagne, hvor du kan få den første måned gratis mht. +abonnement, der skal bruges til at se 2. divisionsfodbold.

Har du endnu ikke fået udfyldt formularen, som kræves for at komme ind på stadion, kan den findes her.

Adfærdskodeks og andre vigtige informationer, kan findes ved at klikke på linksene.

Mad og drikke

Der vil desværre ikke blive solgt hvepsebørger på stadion, men det vil være muligt at købe øl, sodavand, vand og sandwiches.

Seneste kamp
Der er jo ikke sket meget fodboldmæssigt de sidste tre måneder. Og seneste kamp var den 6. marts, hvor det blev til et nederlag ude mod topholdet FC Helsingør.

Modstanderen
AB har været i samme båd som alle de andre klubber i 2. division, og det er spændende hvilken tilstand de kommer i. Men ligegyldig hvad, så venter der altid nogle drabelige slag på grønsværen, når hvepsene og uglerne klasker vingerne sammen.

Læg mærke til
På grund af skader og karantæner har cheftræner Michael Madsen kigget mod vores dygtige U17-hold og har udtaget den 17-årige angriber Omar El-Itr. Den unge hveps har en god målnæse og det bliver spændende at se, om han får chancen inde på Tingbjerg Ground.

Hvis han gør, vil han blive den næstyngste debutant i Brønshøj Boldklubs historie med sine 17 år og 101 dage - kun overgået af Jan Verner Hansen, der var 17 år og 56 dage, da han fik sin debut den 28. maj 1978.

Karantæner
Både vi og AB har karantæne at slås med i defensiven. Uglerne må undvære venstre back Seejou King, mens vi må undvære Jacques Bang Sørensen og Jeffrey Ofori.

Dommertrio
Kampens hoveddommer bliver jyske Lasse Læbel Graagaard, som vil få assistance af to gange Christian på sidelinjerne, hhv. Christian Ginderskov Hansen og Christian Lundquist Iversen.