Optakt: Sæsonens sidste kamp

72' Christoffer Boateng
74' Lasse Nørdam
lør. 10. juni 2017

Brønshøj sluttede foråret af med en flot præstation hjemme mod Aarhus Fremad, der blev sendt tilbage til den europæiske kulturhovedstad 2017 med et 0-2 nederlag. Hvepsenes mål blev scoret af holdets topscorere Patrick Naundrup og Christoffer Boateng, der begge endte på 14 sæsontræffere.

I morgen gælder det sæsonens sidste kamp, når Aarhus Fremad kommer på visit til Tingbjerg Ground. Der skal både sluttes godt af samt revanchere nederlaget tidligere på sæsonen, da turen gik til Aarhus.

BB-Aarhus Fremad, 10.06.17 (Plakat)

Men for at et skal blive til 3 point, så skal spillerne glemme 2. halvleg, mod sidste rundes modstander, Greve, og i stedet fokusere på 1. halvleg. Her var især Oscar Buch sprudlende med to oplæg, og med lidt mere skarphed hos holdkammeraterne kunne han havde lavet to mere. Så vi håber på at Buch tager spillet fra Greve-kampen med sig til kampen i morgen.

Men Aarhus Fremad kommer ikke bare til København for at sole sig. De vil nemlig også gerne slutte sæsonen af med en sejr, så vi forventer to hold, som vil kæmpe en vis kropsdel ud af bukserne, og giver både fansene og supporterne et brag af en kamp.

Så selvom vi livestreamer kampen via Mycujoo, så synes vi, at I skal få hvepsebroden ud til Tingbjerg, og være med til at skabe en kæmpefest på stadionet og få sendt spillerne godt afsted på sommerferie. Og efter kampen ses vi forhåbentlig til en brag af en sommerfest.

Anføreren: Et stort potentiale i holdet
Niels Bjørn Hansen har snakket med anfører Jamil Fearrington, der bl.a. fortæller om den særlige stemning i Brønshøj Boldklub, og han ser også frem mod næste sæson.

Brønshøj fik ikke en god start på foråret, men i den anden halvdel er sejrene begyndt at komme.

- Vi fandt ikke rigtigt melodien i starten af foråret, men i den anden halvdel af forårsturneringen ændrede vi vores koncept lidt med simple midler, og det har givet 4 sejre ud af 6 kampe. Jeg mener også, at en god defensiv er forudsætningen for det offensive spil, siger Fearrington.

Jamil mod Greve

Brønshøj får som bekendt ny træner i skikkelse af Michael Winter, og her mener Jamil, at den nye træner får en godt og ungt hold at arbejde med.

- Vores spillestil vil selvfølgelig afhænge af, hvad vores kommende træner mener, at der skal til. Men han overtager et godt hold med mange unge spillere. Jeg påtager mig gerne rolle som alderspræsident. Jeg er 31 år og har sammen med Lars Emil Juel Andersen og Patrick Naundrup nok spillet dobbelt så mange divisionskampe, som de unge spillere har tilsammen, fortæller Jamil yderligere.

Jamil har allerede forlænget sin aftale med klubben, så den gælder til næste sommer. Her vil han gerne prøve noget, som han aldrig har prøvet før i sin lange karriere.

- Der er et stort potentiale i holdet, og det vil jeg være med til at forløse. Og et par rutinerede spillere mere vil være en klar forstærkning. Trods min alder og rutine har jeg aldrig prøvet at rykke op med en klub. Det kunne jeg godt tænke mig at gøre med Brønshøj Boldklub i næste sæson, fortsætter Jamil.

Jamil skriver autograf

Jamil har indtil videre spillet 55 kampe for klubben siden ankomsten i sommeren 2015, og han har det rigtig godt ude i Brønshøj.

- Jeg trives i klubben, og vi spillere mødes om torsdagen og spiser sammen. På den måde lærer vi hinanden bedre at kende, og det viser sig også på banen. Der er et godt arbejdsmiljø i klubben. Her kender vi hinanden og er på fornavn med mennesker, vi møder i klubben. Det er et særkende for Brønshøj, understreger Fearrington.

I morgen gælder det så Aarhus Fremad, og her håber og tror Jamil på 3 point.

- Aarhus Fremad er et godt hold, men i morgen er det vores tur til at vinde. Vi tager de 3 point og sender dem tilbage over broen med en rigtig sæk, slutter anføreren.

Udover at have snakket med Jamil, så har Niels Bjørn Hansen også snakket med Oliver Miltoft, hvor han bl.a. fortæller om sin udvikling denne sæson. Du kan læse de fulde interviews med Jamil, Oliver og meget mere i det flotte kampprogram, som kan købes inde på stadion, på selve kampdagen, til 20 kr.

Tidligere opgør
13 gange har Brønshøj mødt Aarhus Fremad. Det er blevet til 5 sejre, 4 uafgjorte og 4 nederlag med en målscore på 20-16.

Sidst aarhusianerne gæstede Tingbjerg blev de sendt hjem med et 0-3 nederlag. Jabar Sharza åbnede festen med et flot frisparksmål og i 2. halvleg fik kantspilleren scoret både til 2-0 og 3-0, og kunne forlade banen som matchvinder og hattrickhelt.

BB-Aarhus Fremad, 21.05.16 1-0 målet

Modstanderen
Aarhus Fremad tog kun et point med ind i forårets oprykningsspil, men har hentet 23 point her i foråret, hvor det er blevet til 7 sejre, 2 uafgjorte og 6 nederlag.

I deres seneste kamp hjemme mod Avarta var de på vej mod et nederlag, men Aarhus Fremad leverede et flot comeback, og med to mål i kampens slutfase lykkedes det for aarhusianerne at få det ene point.

Aarhus Fremad ligger nummer 8 med 24 point, samme pointantal som Brønshøj.

Aarhus Fremad med skud på mål

Karantæner
Brønshøjs trup er igen karantænefri, da Oskar Tranberg har overstået sine ene karantænedag. Aarhus Fremads trup er ligeledes karantænefri.

Dommeren
Thomas Dahl Strandberg er manden med fløjten i morgen. På sidelinjerne får han hjælp af Christian Brixen og Troels Nøhr Jespersen