Optakt: Sæsonens første træningskamp

Chicago mod Brønshøj
Chicago Bridges FC
søn. 14. juli 2019

Vi tog i dag hul på en ny sæson, da det blev til en 1-0 sejr i træningskampen mod amerikanske Chicago Bridges på Herfølge Stadion. Kevin Bechmann Timm scorede kampens enlige mål.

I morgen kl. 12 står den på international træningskamp, når vi møder amerikanske Chicago Bridges FC på Herfølge Stadion. Det er samtidig sæsonens første træningskamp.

Selvom kampen finder sted i Herfølge, håber vi, at nogle af Danmarks Smukkeste kommer ned og støtter. Det er jo også muligheden for at se heltene fra sidste sæson og de nye spillere i aktion og derudover også få slukket den tørst efter hvepsebold, som der har været i næsten en måned nu.

Modstanderen
Chicago Bridges FC er nok ikke en klub, der vækker den store genkendelse hos mange. Men hvem er de så?

Ifølge deres egen hjemmeside, så er det en klub for spillere, som mangler netværk, ressourcer og nødvendigheder for at maksimere deres udvikling. De byder unge mænd fra hele verden velkommen og vil forsøge at udvikle dem fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Der har været mange spillere gennem Chicago Bridges, hvor nogle af dem senere har sikret sig en professionel kontrakt. Bl.a. de to amerikanske landsholdspillere Michael Bradley og Jonathan Spector.

Chicago Bridges er samarbejdsklub med 1. divisionsklubben HB Køge, og det er da heller ikke den amerikanske klubs første besøg i Danmark. Udover Brønshøj skal de spillere yderligere seks træningskampe i Danmark, bl.a. mod vores divisionsrivaler fra FC Helsingør, FA 2000 og Frem.

Så det bliver et spændende bekendtskab i morgen, og en god forberedelse til efterårssæsonen.