Optakt: Sæsonens første træningskamp

BB-Avarta, 08.10.16 Tranbergs frisparksforsøg
Brønshøj Boldklub
3 - 1
1 - 1
BK Avarta
lør. 14. juli 2018

Brønshøj fik en god indledning på sæsonen 2018/19, da Avarta blev besejret 3-1 i sommerens første trænings. Lidt over 150 mennesker stod klar på sidelinjen, og de kunne se Oskar Tranberg, Patrick Naundrup og Seyid Yildiz score for hvepsene. Emil Thomsen stod for gæsternes mål.

For fire uger siden sikrede hvepsene sig endnu en sæson i 2. division, og i morgen indleder spillerne så den nye sæson med en træningskamp hjemme mod divisionsrivalerne fra Avarta.

Spillerne mødte ind til træning i tirsdags, og allerede i morgen skal de i aktion, når de møder Avarta i sæsonens første træningskamp.

Brønshøj og Avarta sluttede foråret af på to meget forskellige måder. Brønshøj var i nedrykningsspillet, hvor de ikke tabte i de sidste ni kampe - fem sejre og fire uafgjorte - og hvor der blev scoret 27 mål.

Avarta derimod formåede ikke at vinde deres 11 sidste kampe - tre uafgjorte og otte nederlag. Dette kostede også cheftræner Benny Gall jobbet, og holdet fra Rødovre har i stedet for ansat tidligere spiller Peter Benjaminsen.

Men det bliver en god test for Michael Winters mandskab, så kom ud og støt holdet. Samtidig kan du også se de nye spillere an og vise dem, hvordan stemningen er i Brønshøj.