Optakt: Så starter anden halvdel

88' Sebastian Elvang
90' Philip Rejnhold
lør. 23. sep 2017

Brønshøj skulle i dag forsøge at få revanche over Skovshoved, men det blev i stedet for det syvende nederlag i træk, hvor det blot er blevet til et enkelt mål.

I morgen sparkes anden halvdel af efteråret i gang, når Brønshøj gæster sæsonens overraskelse Skovshoved. Her vil den stå på revanche samt kickstart af sæsonen, og vi håber mange af jer vil tage turen til lidt nord for København.

Skulle du dog være forhindret i at komme til kampen, så kan den livestreames via Mycujoo.

Men husk, at intet slår oplevelsen af at opleve hvepsene live, og vi ved, at spillerne også vil sætte stor pris på en god omgang opbakning på sidelinjen.

Seneste kamp
Efter tre sejre i træk til hvepsene mod Frem, blev det til et nederlag, da Valbyklubben gæstede Tingbjerg sidste uge.

1. halvleg var en lige affære med et lille overtag til Brønshøj, der skabte de bedste chance. Efter en halv time kom frem bedre med, efter at de havde fået annulleret et mål.

I 2. halvleg var Frem særdeles effektive i Brønshøjs felt, da de scorede tre mål på 11 minutter. Brønshøj-spillerne skal have stor ros for aldrig at give op, og fik skabt et hav af chancer. Desværre for hvepsene fik de ikke netmaskerne til at blafre i lørdags, og det endte med et 0-3 nederlag.

BB-Frem, 16.09.17 1-0 til Frem

Modstanderen
Skovshoved kunne vel ikke have bedt om en bedre start på livet i 2. division, hvor de efter syv runder befinder sig på 2. pladsen med 14 point. Skovserne har blot tabt en kamp, og det var til førerholdet Hvidovre. I deres seneste kamp måtte de dog undvære Simon Bræmer, men formåede stadig at få 0-0 ude mod B93.

Indtil videre er det blevet til 11 officielle kampe mod Skovshoved. Her er det endt med fire sejre og syv nederlag med en målscore på 23-31. Seneste kamp i Skovshoved endte med et 1-3 nederlag i 1997, selvom Brian Kaus bragte Brønshøj foran 1-0. Seneste hvepsesejr over skovserne kom i 1942, men det er heller ikke blevet til mange opgør mellem de to hold siden dengang.

Skovshoved har haft den ene succesoplevelse efter den anden i snart 2,5 år, men vi tror på, at Brønshøj kan drysse lidt malurt i Skovshoveds bæger og få revanchen, som spillerne tørster efter.

Skovshoved

Spillested
Kampen spilles i Skovshoved Idrætspark, også kendt som Leo Ground, findes på adressen Krøyersvej 5A, 2930 Klampenborg. Hvis man ikke er i bil eller på cyklen, så kan man tage linje C med S-toget til Ordrup St., hvorfra der er 10 minutters gang til stadionet.

Karantæner
Brønshøj må undvære Jeffrey Ofori, når han afsoner den første af to karantænedage, efter sit røde kort mod Frem i lørdags.

Dommertrio
Jonathan Nilton bliver manden med fløjten, mens Victor Skytte og Rune Tychsen tage sig af flagene på sidelinjen.

Interview
Vi har talt med målmand Kasper Vilfort om den første halvdel af sæsonen og kampen mod Skovshoved.

Kasper Vilfort
Målmand 24
Kasper Vilfort

- Den første halvdelen af sæson har ikke været prangende. Vi kom godt for land med tre sejre. Men derefter er det gået i stå. Vi har ikke fået de point ind på kontoen, som vi skulle, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende og acceptabelt, siger Kasper.

På trods af den dårlige stime, så er der ikke en dårlig stemning blandt klubben.

- Jeg synes, stemningen er fin. Man kan godt mærke, vi ikke har vundet det sidste stykke tid. Men truppen holder humøret oppe og klør på. Så på det område er jeg fortrøstningsfuld, fortsætter Vilfort.

Selvom hvepsene befinder sig på 7. pladsen, så er der kun tre point op til 4. pladsen, så løbet er bestemt ikke kørt endnu, og Vilfort har da heller ikke opgivet håbet om en plads i forårets oprykningsspil

- Så længe det er matematisk muligt, tror jeg på, at vi kommer i oprykningsspillet. Men det handler om, at vi skal have nogen point på kontoen nu. Og så må vi se til sidst, hvor langt det kan række, fortæller Kasper yderligere.

Det er blevet til nederlag i de sidste fem ligakampe, men derfor har der stadig været lyspunkter, som kan bruges til kampen i morgen.

- Jeg synes, at der er perioder fra de fleste kampe, som vi godt kan tage med til kampen mod Skovshoved. Så handler det bare om at sætte det sammen til en hel kamp, og lære af de fejl vi har lavet, understreger Vilfort.

Hillerød-BB, 12.08.17 Redning af Vilfort

Men det må næsten ikke glippe mht. de tre point, hvis de ikke skal hægtes af i kampen om top 4. Derfor tror Vilfort også på et Brønshøj, der vil give alt, hvad de har i morgen.

- Jeg forventer et toptændt Brønshøj-hold, der knokler samtlige 90 minutter og løber den ekstra meter for hinanden. Hvis vi gør det, så er jeg også sikker på, at vi nok skal få point, og samtidig betale lidt tilbage til vores fans, der har ydet en fantastisk støtte til os, slutter målmanden.