Optakt: Revanchetid

82' Aleksandar Lazarevic
86' Lucas Lodberg
lør. 20. marts 2021

I går gæstede vi FA 2000, som vi har haft det svært med de tidligere gange, vi har mødt dem. Det blev det også i går, hvor vi ellers var på vej mod et comeback, men endte med at tabe 3-2. Bayan Fenwick og Aleksandar Lazarevic scorede vores mål.

I morgen går turen til Frederiksberg Stadion, hvor FA 2000 venter. Her skal vi følge op på sidste weekends 1-0 sejr ude mod Vanløse og samtidig revanchere seneste kamp mod FA 2000, som endte med et 1-3 nederlag på Tingbjerg Ground. Tilskuere er stadig ikke tilladt pga. COVID-19-restriktionerne. Men vi opdaterer på Twitter og kampen streames via Ekstra Bladet.

Seneste kamp
Sidste weekend blev forårssæsonen skudt i gang, da vi gæstede Vanløse på Genforeningspladsen i Slaget om Slotsherrensvej. Det var et slag, som vi vandt, da vores britiske bomber Bayan Fenwick scorede kampens enlige mål lige inden pausen.

2. halvleg blev en forsvarskamp, hvor vi overlevede Vanløses pres, og dermed kunne tage en vigtig sejr og et stort skridt for at komme væk fra nedrykningspladserne.

Modstanderen
Vi har mødt FA 2000 tre gange før. En enkelt gang har vi vundet, da vi den 9. november 2019 tog en 1-0 sejr i Tingbjerg på et mål af Mads Rønne. Men de to øvrige opgør er tabt. Som nævnt tidligere, så tabte vi seneste møde i Tingbjerg med 1-3, og da vi mødte Frederiksberg-klubben i oktober 2019 på udebane, tabte vi 0-2.

FA 2000 har i denne sæson været stærke på hjemmebane, hvor det i syv kampe er blevet til fem sejre og to uafgjorte og har en målscore på 9-3. Vi håber på at kunne tilføje FA 2000 deres første hjemmebanenederlag i denne sæson.

Spillested
Kampen spilles på Frederiksberg Stadion, som ligger på Sønderjyllands Allé 4.

Dommertrio
Manden med fløjten bliver Nicki Nordlund Hansen. På sidelinjerne vil Sidsel Fabricius Dall og Casper Thorsøe Jr. være klar med flagene.