Optakt: Revanchetid

Anusic mod Skovshoved
Brønshøj Boldklub
6 - 0
3 - 0
Skovshoved
22' Oscar Buch
26' Kevin Bechmann Timm
35' Kasper Kempel
41' Kevin Bechmann Timm
49' Oscar Buch
62' Kevin Bechmann Timm
65' Oscar Buch
77' Anton Holse
lør. 29. sep 2018

Hele 6-0 blev det i dag hjemme mod Skovshoved. Her fik de næsten 500 tilskuere set, at Oscar Buch og Kevin Bechmann Timm begge lavede hattrick. En historisk bedrift, da vi skal helt tilbage til 1968 for at finde en kamp, hvor to Brønshøj-spillere lavede hattrick. Dengang var det Per Røntved og Gunnar Pedersen, der blev hattrick-heltene i 8-4 sejren over Næstved.

Plakat mod Skovshoved og Marienlyst, 29.09 og 03.10

De sidste to opgør mod Skovshoved er endt med hvepse-nederlag, så spillerne er sultne efter at revanchere sig i morgen, når Skovshoved kigger forbi Tingbjerg Ground. Her kan en sejr være med til at fastholde Brønshøj i top seks i en tæt række, hvor der blot er seks point fra nummer et til nummer otte.

Det bliver en kamp mellem et af de mest scorerende hold i puljen - Brønshøj har bombet 16 gange - og det hold, der har lukket flest mål ind. Hele 22 gange har nettet blaffet bag Skovshoved-keeperen denne sæson. Så kan hvepsene få offensiven til at rulle, så kan det blive en god dag på Tingbjerg Ground.

Samtidig håber vi, at mange af jer vil tage turen ud til Tingbjerg i morgen, så stemningen igen kan være helt i top, som den har været så mange gange før. Men er du forhindret i at komme ud og se kampen, så liveopdaterer vi kampen på Twitter og livestreamer den på Mycujoo.

Tilbud
Betaler du for at komme ind til kampen mod Skovshoved, så giver Brønshøj Boldklub en fribillet til hjemmekampen mod Marienlyst onsdag den 3. oktober kl. 19.

Seneste kamp
Der ventede hvepsene et gensyn med den gamle hjemmebane - Vanløse Idrætspark - og det blev et glædeligt gensyn, da det endte med en hvepsesejr. Højdepunkter fra kampen kan ses på Youtube.

Vanløse startede kampen bedst med et par nærgående forsøg, men Brønshøj fik hurtigt overtaget. Dette gav et mål, da Patrick Naundrup fik sendt bolden i kassen, selvom der stod 4-5 Vanløse-spillere i vejen. Lidt over halvvejs i 1. halvleg scorede Mads Rønne et drømmemål, da han knaldede bolden i kassen med en helflugter fra kanten af feltet. Inden pausen fik Vanløses Oskar Høybye reduceret til 1-2 med et flot solomål.

2. halvleg var kun otte minutter gammel, da Oscar Buch gjorde det til 3-1 med et flot langskud. Herefter faldt hvepsene i tempo og Vanløse kom frem til flere gode muligheder. Men det blev ikke til flere mål i kampen, og Brønshøj kunne tage en 3-1 sejr over arvefjenderne fra Vanløse.

22.09.18, Vanløse-BB: Rønne har lige gjort det til 2-0

Modstanderen
Ifølge Brønshøj Boldklubs officielle statistik er det 81 år siden, at hvepsene og Skovshoved tørnede sammen første gang. Kampen foregik på Genforeningspladsen i KBU's A-række, som var den højeste lokalrække udenfor Danmarksturneringen. Kampen endte med en 2-1 sejr til Skovshoved.

I alt har Brønshøj mødt Skovshoved 12 gange, hvor det er endt med 4 sejre og otte nederlag med en samlet målscore på 23-34. Der er altså en mulighed for mange mål, da der i snit er faldet 4,75 mål pr. kamp, når de to hold er tørnet sammen.

Skovshoved fik en god start på sæsonen, da de vandt 2-1 på udebane mod Marienlyst, men i de otte næste kamp er det blot blevet til et point for sidste års overraskelse. Det ene point kom i hjemmekampen mod Vanløse den 1. september. Ser vi bort fra udesejren over Marienlyst, så er de fire øvrige udekampe endt med fire nederlag til Skovshoved med en samlet målscore på 0-14.

Men Skovshoved må på ingen måde undervurderes, da hvepsene har haft problemer med dem før. Tilbage i truppen har de også Kasper Kempel, som tidligere har bombet mod Brønshøj, da han spillede for Greve. En anden offensiv profil for skovserne er den tidligere Frem-spiller Daniel Holm, så der skal være fuld fokus i hvepsenes defensiv.

Jamil mod Skovshoved

Karantæner
Brønshøj har igen Kevin Bechmann Timm til rådighed efter overstået karantæne. Men hvepsene må til gengæld undvære Simon Richter og Mads Rønne, der begge fik et karantænegivende gult kort mod Vanløse.

Skovshoved må undvære forsvarsspilleren Oliver Hansen, der i weekenden også modtog et gult kort, der udløste karantæne.

Dommertrio
Kampen skal dømmes af Casper Thorsøe Jr., som får hjælp på sidelinjerne af Morten Lønskov og Adis Crneta.

Daniel Anusic
Forsvar 3
Daniel Anusic

Spillerinterview
Niels Bjørn Hansen har taget en snak med Daniel Anusic om kampen mod Skovshoved og samarbejdet med Richter.  Anusic har i størstedelen af sine 72 kampe for Brønshøj spillet på en af backpladserne, men er i denne sæson blevet rykket op på en af kantpladserne.

Jeg har scoret et mål mod B 93 og også haft en assist, så jeg er glad for at være kant. Det er selvfølgelig en anden rolle end at spille back, men jeg klør på, siger Anusic.

Fra sin position på kanten spiller Anusic foran Simon Richter. Et samarbejde, der fungerer godt ifølge Anusic.

Jeg har fået et rigtig godt samarbejde med Simon Richter i venstre side. Han giver mig løbende gode råd, og jeg føler, at jeg udvikler mig som spiller. Jeg skal nok gøre mit til, at vi skaber chancer og får bolden i kassen. Stemningen er rigtig god i truppen, og vi arbejder hårdt til træning og fokuserer på at gøre tingene godt, fortsætter Daniel.

Anusic har lige scoret mod B93

Selvom Skovshoved ikke har levet op til sidste sæsons resultater, så mener Anusic ikke, at der vente Brønshøj en nem opgave.

Det er et hold, der har mistet en række spillere og ikke har fået en god start på turneringen. Det er dog et hold, jeg har respekt for, og det vil være farligt at undervurdere dem. Vi skal arbejde hårdt og gå til opgaven med stor ydmyghed. Vi spiller for revanche fra de to kampe sidste sæson, som vi tabte. Vi er på vores hjemmebane Tingbjerg Ground og med den store opbakning fra vore fan, vil vi kæmpe hårdt for at slå dem, tage sejren og de tre point, slutter den 22-årige hveps.

Du kan læse det fulde interview med Daniel Anusic samt meget mere, bl.a. et interview med Jenus Saleh, i det flotte kampprogram, som kan købes for blot 20 kr. inde på stadion på selve kampdagen.