Optakt: Revanchetid

74' Jeffrey Ofori
84' Kasper Mikkelsen
lør. 5. maj 2018

Vilfort fik forårets første clean sheet, da de i dag endte 0-0 mod jyske Odder. Brønshøj pressede på i 2. halvleg for en scoring, og fik også bolden i mål. Desværre blev den annulleret pga. offside.

Brønshøj tager i dag mod Odder, når det gælder forårets tredje hjemmekamp. Her skal nederlaget tidligere på sæsonen revancheres. Samtidig vil det også lune gevaldigt med tre point. De to seneste kampe har hvepsene prøvet at være foran, men det er endt med først et nederlag og så en uafgjort. Derfor må det nu være tid til, at Brønshøj kommer foran og tager alle tre point.

Men det kræver hjælp fra de fantastiske fans og supportere på tribunen. Så kom ud til stadion, nyd det gode vejr og syng og råb spillerne inde på banen frem til sejr. Har du ikke mulighed for at komme ud og se kampen, så liveopdaterer vi som sædvanligt på Twitter, og vi livestreamer kampen på Mycujoo.

Holse mod Odder

Seneste kamp
Brønshøj tog i lørdags en tur til Greve. Her prøvede begge hold at være foran, men det hele endte med en pointdeler.

Greve startede kampen bedst og kom frem til nogle gode chancer. Brønshøj overtog herefter spillet, men det var Greve, som fik bragt sig foran, da Kasper Kempel fik sparket bolden i mål.

Brønshøj kom stærkt ud til 2. halvleg, men først i det 68. minut lykkedes det at komme på tavlen. Kevin Bechmann Timm udnyttede en returbold til at gøre det til 1-1. Otte minutter senere headede Oscar Buch et indlæg, slået af Philip Rejnhold, ind i kassen. Men ti minutter før tid fik Greve udlignet til slutresultatet 2-2 ved den tidligere Brønshøj-spiller Zakaria El-Ouaz.

Greve-BB, 28.04.18 Buch har lige bragt BB foran 2-1

Modstanderen
En gang tidligere har Brønshøj og Odder mødt hinanden. Det var tidligere i foråret, den 24. marts, hvor Odder tog en 1-0 sejr dybt inde i overtiden.

Odder har haft en fin pointhøst i foråret, hvor det er blevet til tre sejre og tre uafgjorte. Senest måtte de dog gå fra banen med nul point, da de på hjemmebane måtte indkassere et 1-3 nederlag mod Hillerød.

Oppe i front har Odder to giftige herrer i Malthe Boesen og Mathias Laursen Christensen, som begge har nettede 11 gange denne sæson. Sidstnævnte var målscoreren i kampen mellem Odder og Brønshøj den 24. marts.

Odder jubler over scoring

Karantæner
Brønshøjs trup er karantænefri, mens Odder må undvære Jeppe Pedersen og Marcus Sloth Jørgensen.

Dommertrio
Jonathan Bak Dragsted bliver manden med fløjten, og han får hjælp på sidelinjerne af Rune Tychsen og Constantin Ilie

Vilfort: Situationen er alvorlig
Niels Bjørn Hansen har snakket med målmand Kasper Vilfort om kampen mod Odder, stemningen i truppen og Brønshøjs situation.

- Situationen er selvfølgelig alvorlig. Vi er under stregen. Men vi står sammen som hold, og der er stadig mange point at spille om. Derfor er jeg fuld af fortrøstning. Vi spiller en fin gang fodbold, så vi skal nok klare skærene, siger Vilfort.

Kasper Vilfort med redning

På trods af de manglende sejre, så holder truppen humøret højt. Men Kasper Vilfort kræver mere skarphed i begge ender.

- Stemningen er god i truppen. De nye spillere er også gledet fint ind i fællesskabet, og det er en stor styrke for holdet. Men vi skal være mere kyniske i forsvaret, og det samme gælder for angrebet. Vi skaber chancerne og skal gribe mulighederne, fortsætter Kasper.

Vilfort-redning mod Odder

I dag gælder det som bekendt Odder, og Vilfort forventer en god kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold.

- Det er et hold, der gerne vil spille fodbold. De parkerer ikke bussen, som mange andre af de jyske hold og venter på hurtige omstillinger. Så jeg tror, at det bliver en god kamp. Hvis vi spiller op til vores bedste, så tager vi sejren og de tre point, slutter målmanden.

Du kan læse det fulde interview med Kasper Vilfort, samt interviews med Anton Holse og Oscar Buch samt meget mere i det flotte kampprogram, der kan købes inde på stadion for blot 20 kroner på kampdagen.