Optakt: Revanchetid mod fynboer

86' Daniel Jensen
90' Christoffer Boateng
lør. 26. maj 2018

Der var vigtige point på spil for begge hold, da Brønshøj og Næsby tørnede sammen i Tingbjerg. Her leverede hvepsene en heroisk indsats efter at have været en mand i undertal i 50 minutter, og stadig formåede at få point ud af kampen. Kevin Bechmann Timm scorede begge mål for Brønshøj.

BB-Næsby, plakat

Der står revanche på menuen, når fynske Næsby kigger forbi Tingbjerg i morgen. Seneste møde mellem de to endte ikke godt for hvepsene, så spillerne er i den grad sultne for en revanchesejr.

Selvtilliden har de i hvert fald efter syv point i de tre seneste kampe, bl.a. en 6-1 nedsabling på hjemmebane mod HIK. Vi håber på en ny Brønshøj-målfest, og den vil du vel ikke gå glip af. Så få brodden ud på Tingbjerg Idrætspark, bask med vingerne og blæs fynboerne omkuld.

Men skulle du være forhindret i at komme ud og nyde det gode vejr og en god omgang fodbold, så livekommenterer vi kampen på Twitter og livestreamer via Mycujoo.

Seneste kamp
På papiret så det svært ud, da HIK kom på besøg sidste weekend, men i praktisk var billedet et helt andet, da Brønshøj tog en storsejr.

Inden der var spillet 30 minutter havde Brønshøj bragt sig foran 3-0. Efter fem minutter var Mads Rønne på pletten, to minutter senere kom Kevin Bechmann Timm på tavlen og lidt over halvvejs i 1. halvleg fik Oscar Buch netmaskerne til at blafre.

Brønshøj fortsatte målscoringen i 2. halvleg, hvor målscorerne fra 1. halvleg alle gentog deres bedrig. Kevin blev spillet fri af Buch, og bankede bolden ind bag målmanden. Godt nok fik HIK reduceret til 1-4, men det var ikke noget, der bremsede hvepsene. Efter reduceringen pillede Rønne nemlig bolden fra en HIK'er og scorede sikkert. Buch udnyttede en omstilling og gjorde det til slutresultatet 6-1.

Alt i alt en fantastisk eftermiddag i Tingbjerg, som vi håber på bliver gentaget i morgen.

BB-HIK, 19.05.18 Buch lukker og slukker med 6-1 målet

Modstanderen
Næsby må siges at have haft en flot forår. De gik ind i årets nedrykningsspil med nul point på kontoen, og rigtig mange havde dømt dem ude. Men de har formået at hente 20 point. Især på hjemmebane har de været stærke, hvor de har hentet 14 point. Det eneste nederlag på hjemmebanen var mod AB. På udebane kniber det lidt mere, hvor det kun er lykkedes at tage point mod de to bundhold.

Men Næsby skal på ingen måder undervurderes. Det så vi selv, da vi gæstede Fyn i forårets første kamp og blev sendt hjem over Storebælt med et 1-3 nederlag. Der er også flere spillere, som hvepsene skal holde med. Bl.a. Pelle Weber, der har fået en vane med at score mod Brønshøj. Noget han har gjort både i Middelfart og i Næsby. Derudover skal der også holdes øje med Martin Lund. Næsby hentede ham i vinterpausen, og han har været en vigtig faktor for fynboerne. Med hele 11 mål i foråret har han nemlig bidraget markant til deres gode forår.

BB på besøg i Næsby

Karantæner
Brønshøj har Philip Rejnhold og anfører Jamil Fearrington tilbage fra karantæne, mens Næsby må undvære Andreas Bock, der blev udvist sidste weekend.

Dommertriou
Manden med fløjten bliver Martin Outzen, og på sidelinjerne står Ibrahim Dhaflaoui og Jonthan Bak Dragsted klar med flagene.

Naundrup: Vi brænder alle for at spille fodbold
Niels Bjørn Hansen har snakket med angriber Patrick Naundrup, der er på vej tilbage fra en skade, om kampen mod Næsby. En klub, som Naundrup tidligere har spillet i.

- Jeg kan se, at nogle af mine gamle holdkammerater er med for Næsby, når de gæster Tingbjerg Ground. Men eventuelle personlige følelser gennem jeg til efter kampen, selvom Næsby selvfølgelig har udviklet mig som spiller. I morgen kæmper jeg dog hårdt for hvepsene, siger Naundrup.

Naundrup i aktion mod Dalum

Patrick Naundrup blev skiftet ind i kampen mod Dalum og fik scoret, inden han måtte gå ud med en skade, der har holdt ham ude i de to seneste kampe. Naundrup er dog klar til igen at tørne ud for hvepsene i morgen mod Næsby.

- Det er utrolig ærgerligt at være skadet. Her hos hvepsene brænder vi alle for at spille fodbold, så det værste, der kan ske for en spiller, er at blive skadet og blive tvunget til at stå udenfor, fortsætter Patrick.

Naundrup i boldkontrol

Med de seneste resultater har Brønshøj bevæget sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen. Noget som har haft en stor positiv indflydelse på spillerne.

- Det er godt, at vi ligger på den rigtige side af stregen. Det giver os alle sammen et boost, og det har vi også kunnet se i de seneste kampe. Moralen er god på holdet, og vi er helt klar til de sidste kampe i turneringen. Der vil blive kæmpet hårdt her på Tingbjerg Ground, og jeg tror, at det bliver en meget lige kamp mod Næsby, slutter angriberen.

Du kan læse det fulde interview med Patrick Naundrup, samt meget mere, bl.a. interview med massør Jeanette Kristensen og spiller Simon Sharif, i det flotte kampprogram. Dette kan købes for blot 20 kroner inde på stadion på selve kampdagen.

Naundrup takker fansene