Optakt: Nyt bekendtskab

89' Marcus Sloth Jørgensen
90' Mathias Laursen Christensen
lør. 24. marts 2018

Brønshøj var bedst i dag ude mod Odder, men alligevel var det værterne, som løb med sejren, da de dybt inde i overtiden scorede kampens enlige mål. Samtidig var der debut til Andreas Lissau.

I næste runde går turen til Østjylland og Odder. Det vil være første gang, at Brønshøj og Odder mødes, så hvis man har lyst til at støtte holdet og besøge et helt nyt sted, så skal du tage bilen eller hoppe på det offentlige i morgen. Nederst i optakten har vi snakket med Oskar Tranberg om, hvad der skal forbedres i forhold til Næsby-kampen, og hvad han forventer sig af kampen på lørdag.

Men skulle man ikke have mulighed for at krydse de to bælter, så livekommenterer vi kampen på Twitter.

Seneste kamp
Forårspremieren ude mod Næsby gik ikke, som vi havde håbet på, da hvepsene måtte rejse hjem fra vindblæste Fyn med 0 point.

Brønshøj havde bolden mest i 1. halvleg, men blev aldrig nærgående, og første gang Næsby fik et hjørnespark, fik de scoret ved Pelle Weber. Hvepsene nåede dog at udligne, da Mads Rønne, i sin debutkamp, fik hovedet på Rejnholds indlæg.

I 2. halvleg havde Næsby medvind, og de formåede at spille bolden langs jorden, mens Brønshøj forsøgte sig med for mange høje bolde. Fynboerne var også bedst i 2. halvleg, og med to scoringer kunne de tage en 3-1 sejr.

Mads Rønne mod Næsby, 17.03.18

Modstanderen
For 10 år siden, i efteråret 2007, rykkede Odder op fra Jyllandsserien og efter et halvt år i kvalifikationsrækken og fem år i Danmarksserien, er de nu i gang med deres femte sæson i 2. division, og efter den nye struktur har de i begge sæsoner været en del af kvalifikationsspillet.

Odders træner Bent Christensen, ikke at forveksle med Turbo Bent, har også været træner i Brønshøj Boldklub. Det var han, da Brønshøj lå i 1. division i efteråret 2003. Det blev kun til en halv sæson, inden Christensens tidligere klub Lyngby, gav ham et tilbud om at blive cheftræner i klubben. Bent Christiensen nåede 16 kampe i spidsen for hvepsene og gav bl.a. spilletid til Mikkel Beckmann, som han tog med til Lyngby.

Cem Vardar
Midtbane 6
Cem Vardar

Odder var ligesom Brønshøj en tur til Fyn i forårets første kamp. Deres tur gik til Dalum, hvor jyderne ellers fik bragt sig foran 1-0, men 20 minutter før tid, fik Dalum udlignet, på straffe, til slutresultatet 1-1.

Odder har et par herrer med mål i støvlerne, hhv. Malthe Boesen og Mathias Laursen Christensen, som begge kom på tavlen seks gang i efteråret, og altså stod for 12 af Odders 21 mål.

Karantæner
Brønshøj må undvære midtbanespilleren Cem Vardar, da det gule kort han modtag i kampen mod Næsby, udløste en spilledags karantæne.

Spillested
Kampen spilles på kunstbanen ved Odders hjemmebane, Spektrum Odder, der ligger på adressen Parkvej 5, 8300 Odder.

Dommertrio
Nils Heer bliver manden med fløjten på lørdag, mens Daniel Stjerne Kirk og Nikolaj Boddum Pedersen er folkene med flagene på sidelinjen.

Næstved-BB, 28.08.17 Tranberg har lige gjort det til 1-0

Vi skal stå sammen
Vi har talt med midtbanespillere Oskar Tranberg om, hvad der skal forbedres i forhold til kampen mod Næsby i lørdags.

- Vi skal være mere kyniske i begge ender, og vi skal vinde flere dueller og spille fodbold, fremfor at gå på kompromis med vores koncept, selvom modstanderne gør det. Vi skal være aggressive i presset og løbe de ekstra meter for hinanden, som vi har snakket så meget om. Og til sidst skal vi nyde det! Alle har glædet sig til at komme igang, og vi haft en sindssyg god og lang opstart, og efter en dårlig start er vi bare blevet endnu mere sultne efter den første turneringssejr i det nye år, fortæller Tranberg.

Og den sult kan netop blive stillet i morgen, når Odder byder op til dans på kunstgræsset. Tranberg har da også nogle helt klare forventninger til morgendagens opgør.

- Jeg forventer en fysisk hård kamp, men på en kunstgræsbane, der umuligt kan være dårligere end Næsbys. Jeg forventer, vi står sammen, spiller hurtigt, spiller hinanden gode, og leverer en præstation, vi kan være stolte af efter de 90 minutter, så vi samtidigt se hinanden i øjnene med et smil og fejre de 3 point. jeg forventer og tror på, at vores trofaste fans bakker os op som altid, da det betyder sindssygt meget for os og selvom vi kom dårligt fra start, slutter Oskar.

Fans, Vil du Brønshøj med mig