Optakt: Ny sejr jagtes

82' Aleksandar Lazarevic
90' Gustav Therkildsen
lør. 2. nov 2019

Det var en kold, våd og grå eftermiddag i Skovshoved, men alligevel formåede vi at få lidt solskin med hjem til Tingbjerg, da vi tog en 2-0 sejr - den første på udebane mod Skovshoved i 77 år. Og der skal lyde en stor tak til de af Danmarks smukkeste, der trodsede regnen og stod klar på sidelinjen til at heppe. Efter kampen snakkede vi med den ene af de to målscorere, Aleksandar Lazarevic. Gustav Therkildsen scorede vores andet mål i kampen.

Der skal følges op på den flotte 2-0 sejr over Vanløse, når vi i morgen skal en tur til bundproppen fra Skovshoved. Her skulle der gerne tre point på tavlen, så vi kan holde snor i 2. og 3. pladsen. Men der venter et sultent Skovshoved-hold, der ikke har vundet i deres seneste tolv opgør og tabt de sidste seks kampe.

Så selvom vi på papiret er favoritter, så må skovserne på ingen måde undervurderes. Og vi skal også huske på, at der kun blev til en snæver 1-0 sejr på hjemmebane, da vi mødte Skovshoved tidligere på efteråret.

For at give den ekstra motivation, så håber vi, at rigtig mange af Danmarks smukkeste tager turen ud til Klampenborg for at støtte spillerne. Men skulle du være forhindret, så kan du som altid følge med på Twitter og/eller se livestream af kampen på Ekstra Bladet, hvis du minimum har et Ekstra Bladet +abonnement.

Seneste kamp
Den stod på lokalopgør, da det i lørdags gjaldt Slaget om Slotsherrensvej mod Vanløse. Og vi kan nu officielt meddele, at Brønshøj gå ned til Jyllingevej, da vi tog en 2-0 sejr efter en god 2. halvleg.

1. halvleg var en chancefattig affære, hvor der blot var tre chancer i alt. I 2. halvleg begyndte vi at skabe flere chancer og i det 61. minut fik Kevin Bechmann Timm headet os i front. 10 minutter senere tog Mads Rønne imod Lasse Kroghs gave og scorede til 2-0. Vanløse begyndte først at røre på sig i kampens slutfase, men bedste forsøg kom på et frispark.

Dermed vandt vi for anden kamp i træk Slaget om Slotsherrensvej, og vi holdt fast i 4. pladsen i Øst-puljen.

Jubel efter Kevins mål mod Skovshoved

Modstanderen
Skovshoved har haft det rigtig svært i denne sæson, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr i ligaen. Den kom i anden spillerunde, da Slagelse blev besejret 2-0 på udebane. Sidenhen er det blevet til 12 kampe i træk uden sejr og kun 3 point. I sæsonen er det også kun blevet til otte mål, hvor. John Frederiksen har scoret fem af dem.

Netop John Frederiksen er med igen for skovserne efter overstået karantæne og det samme er Sebastian Elvang. Og de to er nogle, som kan skabe problemer for os.

Vores seneste kamp mod Skovshoved endte med en 1-0 sejr til os, da Kevin scorede kampens eneste mål 25 minutter før slutfløjt.

Spillested
Kampen skal spilles ude i Skovshoveds Idrætspark også kaldet Leo Ground. Den kan findes på adressen Krøyersvej 5A i Klampenborg. Leo Ground ligger ca. 10 minutters gang fra Ordrup st.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Allan Rørdahl Borgstrøm, mens linjedommerne bliver Simon Blond og Rune Tychsen.