Optakt: Nu skal vi over stregen

Tingbjerg Ground
AB Tårnby
39' Mathias Veltz
50' Christian Thorup
56' Sebastian Segall
87' Elias Asidah With
lør. 27. marts 2021

Der skulle tre point på tavlen i dag, da AB Tårnby gæstede et næsten tomt Tingbjerg Ground. I forbindelse med kampen var der salg af virtuelle billetter, og hele 2.309 billetter endte med at blive solgt. Dermed blev stadionrekorden fra den 21. november 2010 - en 1-0 sejr over AGF - slået. Og alle dem, der så med hjemmefra kunne se Mathias Veltz og Elias Asidah With sikre os en 2-0 sejr.

Med lidt hjælp fra HIK i dag, kan vi komme over nedrykningsstregen, skulle det blive til en sejr i morgen mod AB Tårnby. Det vil også være forårets første hjemmekamp. Desværre uden tilskuere, men så må I heppe ekstra højt hjemme fra stuerne.

Og heldigvis så kan kampen følges på Twitter, hvor vi liveopdaterer. Og har du et EB +abonnement kan du livestreame kampen via Ekstra Bladet.

Seneste kamp
Vi var på besøg på Frederiksberg Stadion sidste weekend, hvor det blev til et 3-2 nederlag mod FA 2000.

Hjemmeholdet var bedst i 1. halvleg, og kunne også fortjent gå til pausen med en 2-0 føring. Men vi kom blæsende ud til 2. halvleg og fik scoret to gange indenfor fem minutter ved Bayan Fenwick og Aleksandar Lazarevic.

Men vi formåede ikke at tage point, da FA 2000 fik bragt sig foran med 3-2 med tyve minutter tilbage af kampen. Med 10 minutter tilbage blev vi reduceret til 10 mand, da Aleks fik direkte rødt.

Modstanderen
AB Tårnby blev stiftet den 1. januar 2009 som en fusion mellem Tårnby Boldklub og AB70.

Vi har mødt dem tre gange tidligere, hvor det alle tre gange er blevet til sejr. Seneste møde var i september 2020, hvor der gik tennis i den, da vi vandt 6-0 på Tårnby Stadion. Her stod den på en enkelt pind af Lucas Petersen, to mål af Aleks og et hattrick af den britiske bomber Bayan Fenwick.

Vi håber selvfølgelig på, at det er fire ud af fire mulige efter morgendagens kamp.

Karantæner
Vi må undvære vores to målfarlige spillere Aleksandar Lazarevic og Bayan Fenwick. Aleks fik rødt kort sidste weekend, mens Bayan fik et karantænegivende gult kort.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Thomas Meulengracht Ledet, mens linjedommerne bliver Oliver Simbold og Thor Callesen.