Optakt: Nu skal det være

70' Aleksandar Lazarevic
87' Jonas Hemmingshøj
lør. 14. nov 2020

Efter mere end to måneders ventetid, så fik vi endelig en sejr, da Slagelse i dag blev besejret 3-1 på Tingbjerg Ground. Aleksandar Lazarevic, to mål, og Jonas Hemmingshøj stod for målene. Efter kampen fik vi et par kommentarer fra Lazarevic.

BB-Slagelse, 14.11.20 Plakat

Nøj, hvor vi tørster efter en sejr, og efter at have været så tæt på i de to seneste kampe, så må det være vores tur til tre point. Forhåbentlig kommer den også i dag, når Slagelse gæster Tingbjerg Ground. Vi har talt med Lars Emil Juel Andersen om kampen.

I søndags sov Michael Bundesen, forsangeren for Shu-Bi-Dua, stille ind. For at ære og mindes Michael Bundesen vil hele play-listen til dagens kamp består af Shu-Bi-Dua-sange.

Kampen vil blive livekommenteret på Twitter og livestreamet på Ekstra Bladet.

Retningslinjer
Retningslinjerne kan læses her.

Portene åbner kl. 14.

Der vil være plads til 400 tilskuere

Adgang til kampen købes i indgangen. Prisen vil være 80 kr. pr. person uanset alder, og først-til-mølle-princippet gælder. Fribilletter og diverse klubkort kan også benyttes.

Lars Emil Juel Andersen: Brug for mere sol
Niels Bjørn Hansen har snakket med Lars Emil Juel Andersen, der forrige weekend spillede sin kamp nummer 150 for Hvepsene.

- Det var et rundt hjørne, og for mig er det en ære at have spillet så mange kampe for hvepsene. Det er min syvende sæson, og jeg er den eneste spiller, der er tilbage fra den tid, men nu er Gabel og Aleksandar (Lazarevic, red.) kommet tilbage. Heldigvis er der stadig de kendte ansigter på tribunen og i klubben i øvrigt. Det er rigtig fedt, siger Lars Emil.

Det har været op ad bakke for Lars Emil og resten af holdet, men den rutinerede midtbanespiller tror på, at det nok skal vende.

- Sejrene skal nok komme. Vi har et godt hold, så det er hårdt arbejde. Vi skal være mere kyniske i begge felter. Det er vigtigt, at vi kigger fremad og skovler så mange point sammen som muligt. Det er ligesom sol og vind. Vi skal have noget mere sol. Ligesom vores nye træner Lasse tørster vi efter point, fortsætter Juel Andersen.

I venter Slagelse, som ligger lige over nedrykningsstregen. Her er en sejr krævet for at hullet til Slagelse ikke bliver for stort.

- Det er et hold med fine spillere, som jeg respekterer. Men det er svært for udeholdene at spille på vores hjemmebane. De får ikke noget foræret. Vi vil arbejde hårdt, og så tager vi sejren og de vigtige tre point, slutter den rutinerede hveps.

Hele interviewet med Lars Emil Juel Andersen og meget mere kan læses i det flotte kampprogram, som kan købes for 20 kr. inde på stadion.

Seneste kamp
Sidste weekend var vi på besøg i Espelunden, hvor Avarta ventede. Avarta startede bedst, men det var os, der kunne gå til pausen med en 1-0 føring, da Emil Vatani efter en halv time scorede et flot mål.

I 2. halvleg fik Avarta udlignet, da en fejlpasning i egen forsvarszone gav en chance til Mikkel Eslund, der headede på overlæggeren. Uheldigt for os, så ramte returbolden Jeffrey Ofori og gik i mål til slutstillingen 1-1.

Avarta-BB, 08.11.20

Modstanderen
Slagelse befinder sig på 10. pladsen i rækken, lige over nedrykningsstregen. I deres tre seneste ligakampe har de måtte forlade banen med to nederlag og en uafgjort. Senest blev det 1-1 hjemme mod Skovshoved.

I deres fem udekampe denne sæson er det kun blevet til to point og to mål.

Slagelse var også i aktion i onsdag i 3. runde af Sydbank Pokalen, hvor de spillede hjemme mod Lyngby.
Her fik de for alvor ørerne i maskinen, da det endte med et 0-9 nederlag.

Karantæner
Slagelse må undvære topscorer Frederik Christensen, der skal afsone en spilledags karantæne pga. et gult kort i kampen mod Skovshoved sidste weekend. Christensen har scoret halvdelen af Slagelses 10 mål i denne sæson.

Dommertrio
Det bliver dommer Nicolai Mossing Madsen, som skal dømme morgendagens kamp. På sidelinjerne får han assistance af Shpend Shala og Peter Egebjerg Graabeck-Wintcentsen.