Optakt: Meget på spil i Slagelse

58' Mads Rønne
84' Oscar Buch
søn. 7. okt 2018

Brønshøj spillede uafgjort for første gang i sæsonen, da det endte 2-2 ude mod Slagelse i dagens kamp. Det var en chancerig kamp, hvor begge målmænd også hev nogle flotte redninger ud af ærmet. Kevin Bechmann Timm og Mads Rønne scorede målene for hvepsene.

I morgen skal Brønshøj forsøge at tage den fjerde sejr i træk, når turen går til Slagelse. Men der er mere på spil. For med en sejr kan hvepsene lægge seks points afstand til 7. pladsen, tilbageerobre 1. pladsen fra Middelfart og får revanche for sidste besøg i Slagelse.

Målene er kommet i en lindstrøm på det seneste, hvor Brønshøj har scoret 13 mål i de sidste tre kampe, og de har nu en målscore på 26-14 - altså fire mål i snit pr. kamp. Så det er positivt, at spillerne har fået i gang i målscoreren, og hvis man scorer flere mål end modstanderen, så er det jo så, at man vinder.

Da Slagelse også er et mandskab, der kan score mål, kan det igen blive en underholdende Brønshøj-kamp i morgen. Så hop med på hvepseekspressen og råb/skrig/syng holdet frem til sejr. Derudover kan du også personligt ønske god rejse til Simon Richter og Dawda Ngum, der efter kampen rejser til Afrika, hvor de skal spille to kvalifikationskampe i African Cup of Nations 2019 mod Togo.

Richter og Dawda med det gambianske flag

Men er du booket om søndagen, så kan du stadig følge med. Bare gå ind på Twitter, hvor vi livekommenterer kampen. Slagelse livestreamer kampen via Mycujoo.

Seneste kamp
I onsdags blev den udsatte kamp mod Marienlyst spillet, og det blev en ganske underholdende affære men en chancetotal på 31 - 17 til Brønshøj og 14 til Marienlyst.

Brønshøj fik en drømmestart med et mål efter bare fire minutter, da Mads Rønne tæt på mål fik sendt bolden i kassen. Det blev til 2-0, da en helt fri Jamil Fearrington headede et hjørnespark i mål efter 20 minutter. I overtiden af 1. halvleg fik gæsternes Jonas Hvilsom reduceret med et skud fra kanten af feltet til pausestillingen 2-1 til hvepsene.

2. halvleg var kun fem minutter gammel, da Mads Rønne scorede sit andet mål kampen. Denne gang efter flot kombinationsspil af Brønshøj. Oliver Lassen bliver skiftet ind i 63. minut, og 55 sekunder senere havde han gjort det til 4-1 til Brønshøj. Med ti minutter tilbage af kampen fik Mads Jørgensen reduceret til slutstilingen 4-2 med et flot langskudsforsøg.

Hele kampen mellem Brønshøj og Marienlyst kan ses her.

03.10.18, BB-Marienlyst: Lassen scorer til 4-1

Modstanderen
Ifølge Brønshøj Boldklubs officielle statistik er det blevet til 19 opgør mod Slagelse med 11 sejre, 2 uafgjorte og 6 nederlag samt en målscore på 50-28 i Brønshøjs favør.

Slagelse er en gammel klub helt tilbage fra 1887, men fra 2008-2015 blev der skabt en overbygning, som hed FC Vestsjælland. Dem har Brønshøj mødt 10 gange. Her er det blevet til 2 sejre, 2 uafgjorte og 6 nederlag med en målscore på 12-17. FC Vestsjælland gik konkurs i december 2015.

Seneste kamp mod Slagelse var den 4. maj 2008, hvor Slagelse på hjemmebane vandt 2-1. Den seneste kamp mod FC Vestsjælland var i pokalkvartfinalen, hvor Brønshøj tabte 1-2 i Tingbjerg. Den seneste kamp i Slagelse var den 24. marts 2013, hvor det endte med et 0-1 nederlag til hvepsene i Slagelse ude mod FC Vestsjælland.

Da FC Vestsjælland gik konkurs i december 2015, blev Slagelse tvangsnedrykket til Sjællandsserien, men med to oprykninger i træk spillede de sig hurtigt tilbage i divisionerne.

FCV-BB 2013 König for FCV

Her fik Slagelse en god start på sæsonen med 13 point i de seks første kampe, men i de sidste fem kampe er det kun blevet til en sejr, tre uafgjorte kampe og et enkelt nederlag. Men holdet fra Vestsjælland holder sig stadig i top 6 i en tæt række.

Deres seneste kamp var i søndags ude mod Vanløse, hvor føringen skiftede fødderne flere gange i løbet af kampen. Slagelse var godt på vej til at tage en 3-2 sejr, men dybt inde i overtiden fik Vanløse udlignet til 3-3.

Slagelse har scoret 16 mål denne sæson, hvor fem af målene er blevet scoret af Christoffer Thrane, der også kom på tavlen i kampen mod Vanløse. De øvrige 11 mål er fordelt på syv forskellige spillere.

Spillested
Kampen skal spilles på Slagelse Stadion, der ligger på Parkvej 41. Stadionet er fra 1927, men blev renoveret i 2012/13 bl.a. med en ny tribunen. Der er plads til 10.000 tilskuere.

Du kan enten tage hvepseekspressen, som vi klart vil anbefale, køre selv, cykle eller tage det offentlige. Der er ca. 17 minutters gang fra stationen til stadionet.

Dommertrio
Frederik Lysemose Hoffmann bliver manden med fløjten, mens Ulrik Gøtze og Dan Pedersen vil stå klar på sidelinjerne med flagene.

Slagelse Stadion

Foto: sn.dk