Optakt: Københavnerbrag

86' Kenneth Thinter
90' Alain Mateso
lør. 23. marts 2019

Kønt var det ikke i dag i mod Frem, hvor vi måtte undvære fire startere. Det var en kamp, hvor vi aldrig fik spillet til at flyde, og må konstatere, at Frem bare var det bedste hold i dag. Men vi fik stadig det ene point foran 1.252 tilskuere, og er dermed klar til oprykningsspillet.

Plakat, BB-Frem, 23.03.19

Der var gang i den i kampen mod Vanløse, og vi kan garantere, at der også kommer til at blive gang i den i morgen. Her kommer vores københavnske ”venner” fra Frem nemlig på besøg til et af de fedeste opgør i divisionerne.

Der er nemlig tryk på fra begge holds fans og inde på banen bliver der både givet og taget hos begge hold. Det er derfor ikke en kamp, som du vil gå glip. Hele truppen er dog ikke til rådighed for cheftræner Michael Winter, da tre mand skal afsone karantæne, bl.a. Richter, der også er rejst til Algeriet, sammen med Dawda Ngum, for at spille landskamp for Gambia.

Men vi har en stærk bænk, så der kan stadig stilles et særdeles kraftigt mandskab på lørdag. Samtidig kan vi også glæde os over, at Andreas Baes er tilbage og klar til kamp efter sin skade i oktober sidste år.

SÅ vi håber, at vi ses ude på Tingbjerg Ground i morgen til et vaskeægte københavnerbrag, men skulle du være forhindret i at komme på stadion, så kan du følge med på Twitter, hvor vi livekommenterer og på Mycujoo, hvor vi livestreamer kampen.

Anton Holse
Forsvar 4
Anton Holse

Holse: Vi har gode muligheder
Niels Bjørn Hansen har snakket med forsvarsspilleren Anton Holse om kampen mod Frem samt opstarten til foråret 2019.

- Jeg synes, at vi har haft en superfin opstart med hård træning, og det bliver belønnet med gode kampe i turneringen. Men de nye spillere har vi en stærk trup, hvor der er blevet større konkurrence om pladserne i start-11’eren, men det bliver man kun bedre af, siger Anton.

I morgen gælder det som bekendt Frem, og her ønsker Holse tre point.

- Vi skal kæmpe hårdt for sejren og de tre point. På den anden side tror jeg, at vi har gode muligheder her på Tingbjerg Ground med vores utrolige fans: Supporterne og Drunken Army. Opbakningen har overrasket de nye spillere. Vores fans giver os nogle ekstra procent ude på banen. De er Danmarks bedste fans, slutter Holse.

Du kan læse hele interviewet med Anton Holse samt meget mere, bl.a. et interview med Andreas Baes, der er tilbage efter sin skade, og den nye hveps Jonas Magnussen, i det flotte kampprogram. Det koster kun 20 kr. inde på stadion på selve kampdagen.

Holse i aktion

Seneste kamp
Det gjaldt Slaget om Slotsherrensvej i lørdags, da Vanløse kiggede forbi Tingbjerg Ground, og det var et slag, som vi trak os sejrrigt ud af.

På en tung og fugtig bane kom vi foran efter 34 minutter, da Oscar Buch fulgte op på Mads Rønnes hovedstød på overlæggeren. Efter en times spil fik Vanløse udlignet på deres første chance i 2. halvleg, da Oskar Høybye sendte bolden over i det lange hjørne.

Vanløse havde muligheden for at bringe sig foran, men deres topscorer Jack Castelijns havde en kæmpeafbrænder, da han sparkede bolden over mål fra en meters afstand. I stedet for blev det os, som tog sejren. Mads Rønne scorede nemlig sikkert på det straffespark, som blev begået mod Kevin, til slutresultatet 2-1.

BB-Vanløse, 16.03.19: Rønne scorer på straffe til 2-1

Modstanderen
Frem har været i aktion i to kampe dette forår. I første kamp blev det til et 0-1 nederlag ude mod HIK, mens det i anden kamp på kunstbanen ude i Valby blev det til en sejr over bundproppen Marienlyst. Det var en kamp, som Frem dominerede, og de kom da også foran 3-0 takket være to mål af Benjamin Warlo og et enkelt mål af Daniel ’Elly’ Pedersen. Et kvarter før tid fik Marienlyst reduceret, så kampen endte med en Frem-sejr på 3-1.

Sejren betød, at Frem rykkede op på en 6. plads, som de holder takket være en bedre målscore end Slagelse og Hillerød, der er á point.

Der har ellers ikke være mange mål i Frem i denne sæson. Blot 16 mål er det blevet til i 18 kampe, og endda kun fem mål på udebane i ni kampe. Men vi ved, at Frem er et stærkt hold, som man ikke skal række en lillefinger, og slet ikke til Daniel ’Elly’ Pedersen. Han scorede da også begge Frem-mål, da vi mødte dem i en træningskamp i starten af februar, hvor det blev til en 4-2 sejr.

Mht. statistik mod Frem, så har vi mødt dem 47 gange før. Her har resultatet været 12 sejre, 11 uafgjorte og 24 nederlag med en målscore på 71-99. De sidste tre møde har ikke resulteret i en sejr til os, men det satser vi på ændrer sig på lørdag.

Frem mod BB

Karantæner og anden fravær.
Vi har som sagt tre mand i karantæne. Det drejer sig om Oliver Korch, Simon Richter og Mads Rønne. Korch afsoner sin anden karantænedag pga. det røde kort mod Avarta, mens Richter og Rønne begge fik et karantænegivende gult kort mod Vanløse.

Richter skulle man have undværet alligevel, da han, som nævnt tidligere, sammen med Dawda Ngum er rejst til Algeriet. Her skal de sammen med Gambia forsøge at kvalificere sig til African Cup of Nations, når de netop møder Algeriet i morgen fredag den 22. marts kl. 20.45. Hvis Gambia vinder kampen, og Benin og Togo spiller uafgjort på søndag, så betyder det, at Gambia skal til African Cup of Nations til sommer i Egypten. Vi krydser selvfølgelig fingre for, at vores afrikanske spiller kvalificerer sig.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Mostafa Seyfi, og linjedommerne vil være Christian Ginderskov Hansen og Mikkel Bredsgaard Randers.