Optakt: Klassisk lokalopgør

Brønshøjs og Frems fans
Brønshøj Boldklub
0 - 3
0 - 0
BK Frem
32' Jamil Fearrington
32' Beran Camili
45' Adam Jakobsen
52' Kristian Geertsen
55' Adam Jakobsen
60' Adam Jakobsen
66' Simon Skibsted
83' Kristian Geertsen
90' Jeffrey Ofori
lør. 16. sep 2017

For femte gang i træk i ligaen måtte hvepsene forlade banen med nul point, da det i dag blev til et 0-3 nederlag hjemme mod Frem. Alle mål faldt i 2. halvleg på blot 11 minutter.

BB-Frem, 16.09.17 Plakat

På lørdag står den på et klassisk lokalopgør, når Frem kigger forbi Tingbjerg Idrætspark. Her skal Brønshøj forsøge at komme tilbage på det rette spor efter en periode, hvor resultaterne ikke har flasket sig for hvepsene. Vi har talt med Jeffrey Ofori om kampen.

Brønshøj har haft et godt tag på Frem i de seneste kampe, hvor det blevet til tre sejre i træk med en samlet målscore på 5-0, og vi håber på en fjerde sejr i træk, når det går løs på lørdag. Det bliver også en kamp, hvor sejrherren kan holde kontakten til de fire øverste, mens taberen vil tabe et vigtigt skridt i bestræbelserne på at nå forårets oprykningsspil.

Der venter spillerne en fantastisk kulisse for de to holds fans og supportere plejer at levere en fantastisk stemning på tribunen. For halvandet år siden havde over 2.000 mennesker fundet vej til Valby Idrætspark - ganske imponerende for en 2. divisionskamp.

Vi håber selvfølgelig, at der vil blive godt fyldt med hvepse på lørdag, men skulle du være forhindret i at komme til Tingbjerg, så kan du livestreame kampen via Mycujoo.

Seneste kamp
Brønshøj fik ørerne i maskinen, da de i sidste runde gæstede Hvidovre.

Hvidovre startede kampen med et højt pres og skabte flere chancer. Efter 20 minutters spil bragte de sig foran, og ti minutter senere fordoblede de føringen. Brønshøj var tæt på at bringe spænding tilbage i kampen, men Kevins skud endte på overlæggeren. I 2. halvleg kom værterne foran 3-0 efter fire minutter, og kort før tid lukkede og lukkede de kampen med scoringen til slutresultatet 4-0.

Det var ikke en god kamp af Brønshøj, men vi er overbevist om, at de kan hive sig selv op og levere et godt resultat på lørdag.

Hvidovre-BB, 08.09.17 2-0 til Hvidovre

Modstanderen
Det er blevet til 44 kampe mod Frem. Her har Brønshøj vundet 12, spillet 10 uafgjort og tabt 22 med en målscore på 68-91. På hjemmebane ser det lidt bedre ud for hvepsene, hvor det er blevet til 8 sejre, 2 uafgjorte og 12 nederlag med en målscore på 35-50. Men selvom statistikken er i Frems favør, så har, som vi har nævnt tidligere, hvepsene haft et godt tag på Frem i de seneste møder.

Brønshøjs nuværende assistenttræner fik sin debut på divisionsholdet i en kamp mod Frem den 10. oktober 1984. Her vandt Frem kampen 2-1 på to mål af Kim Vilfort, mens en anden spiller, der senere også var med til at vinde EM 1992, Kent Nielsen scorede Brønshøjs mål.

Frem har haft en blandet start på sæsonen i 2. division, og har undervejs også skiftet ud på cheftrænerposten. Det er blevet til en sejr, tre uafgjorte og to nederlag i de seks første kampe. De er á point med hvepsene, men har en bedre målscore. Deres seneste kamp var en sand målfiesta, der endte 3-3 hjemme mod B93. Frem var ellers foran to gange i løbet af kampen, hvor begge hold sluttede med ti mand på banen.

På spillersiden skal der holdes øje med Daniel ’Elly’ Pedersen, der har scoret fire af Frem syv mål i ligaen denne sæson.

Frem vs. BB

Karantæner
Frem må undvære midtbanespilleren Basti Sørensen Abildå, der så rødt i slutminutterne mod B93.

Dommertrioen
Manden med fløjten bliver Simon Rosenlund, og på linjerne får han assistance af Constantin Ilie og Ulrik Gøtze.

Ofori: Vi skal følge trænerens taktik
Niels Bjørn Hansen har talt med forsvarsspilleren Jeffrey Ofori om kampen mod Frem. Og selvom Brønshøj ikke har fået de ønskede resultater på det seneste, så tror Ofori stadig på en plads i oprykningsspillet.

- Det er ikke trænerens skyld, at vi brænder en del chancer, men vi skal nok få vendt udviklingen. Vi er i en række, hvor alle hold slår alle, og jeg tror fortsat 100 procent på, at vi kommer med i oprykningsspillet, siger Jeffrey.

Jeffrey Ofori klar til at sende bolden fremad

Der skal dog mål på kontoen samtidig med at man få lukket af. De seneste fire ligakampe er blevet tabt med en samlet målscore på 1-9, og Ofori indrømmer også, at effektiviteten ikke har været god nok.

-  Det er helt afgørende, at vi spiller med stor energi. Vi har ikke været effektive nok i begge ender og taget ansvaret på os. Træneren lægger altid en god taktik på dagen. Den skal vi følge, så begynder vi at vinde igen, fortsætter Ofori.

Hillerød-BB, 12.08.17 2-0 målet

Som nævnt har hvepsene haft gode oplevelser i kampene mod Frem de seneste par år, og Ofori tror da også på en sejr på lørdag.

- Vi har spillet godt mod Frem i de seneste kampe, og jeg synes, at vi har fået læst deres spil. Vi er godt forberedte til kampen på lørdag, så jeg regner med at godt resultat. Jeg kan ikke sige andet, end vi vinder med et rent bur. Jeg vil skyde på 2-0 og de tre point, slutter den 21-årige forsvarsspiller.

Læs det fulde interview med Jeffrey Ofori samt interview med Oscar Buch og meget mere i det flotte kampprogram, hvor du også kan vinde præmier, som kan købes inde på stadion på kampdagen for kun 20 kroner.