Optakt: Jagter ny sejr

84' Magnus Clemmensen
90' Daniel Sivertsen
søn. 13. maj 2018

Brønshøj var i kontrol 70 minutter og foran 3-1, men kunne ikke holde stand, da VSK Aarhus pressede på til sidst med høje bolde ind i feltet. Det endte derfor 3-3 i en kamp med en hav af intense nærkamp, hvilket ni gule og et rødt kort vidner om.

I morgen skal Brønshøj forsøge at følge op på 2-1 sejren i torsdags over Dalum, når turen går til Aarhus, hvor VSK Aarhus venter. Det er et Brønshøj-hold propfyldt med selvtillid, vilje og gejst, der er klar til at krydse to bælter for at tage endnu en sejr. Selvom det er forårets længste tur, så håber vi på opbakning fra verdens bedste fans og supportere, når spillerne løber på banen.

Men skulle du være forhindret i at komme til Smilets by, så kan du følge med på Twitter, hvor vi livekommenterer fra kampen, og på Mycujoo, hvor VSK Aarhus livestreamer kampen.

Fansene mod VSK Aarhus

Seneste kamp
I 10. forsøg i foråret lykkedes det endelig at tage alle tre point, da Dalum blev sendt hjem til Fyn med et 1-2 nederlag.

Brønshøj havde en stor chance efter 15 minutter i 1. halvleg, men Rasmus Lund viste igen storspil i målet, da han nappede Oscar Buchs forsøg. Det var et Brønshøj-hold, der skabte mest, men Dalum havde også deres øjeblikke.

Dalum fik bragt sig foran et kvarter inde i 2. halvleg, da de erobrede bolden på midten, og det hele endte med en Lukas Harder-scoring. Men som så mange gange før her i foråret, lykkedes det for Brønshøj at komme tilbage. Først fik Jamil Fearrington foden på et Andreas Lissau-indlæg, og anføreren fik udlignet. Mindre end to minutter senere var Jamil så i oplæggerens rolle, da han fandt Patrick Naundrup, der fik prikket bolden i mål til slutstillingen 2-1.

En særdeles vigtig sejr, og det kunne mærkes hos både spillere, trænere, ledere og fans.

BB-Dalum, 10.05.18 Jamil udligner

Modstanderen
VSK Aarhus er inde i en dårlige stime med tre nederlag i træk, hvor det heller ikke er lykkedes Aarhus-mandskabet at komme på tavlen. Bl.a. tabte man 0-3 på hjemmebane til B93, mens det i sidste runde endte med et 0-1 nederlag ude mod Næsby.

Det er altså et sultent VSK Aarhus-hold, der venter Brønshøj i morgen, og de skal ikke undervurderes. De gav også hvepsene god modstand, da de to hold mødtes tidligere i foråret, hvor det endte 1-1 i Tingbjerg.

I vinterpausen sagde de farvel til deres topscorer Frederik Høgh Jensen, der skiftede til bysbørnene fra Aarhus Fremad. Men aarhusianerne har masser af spillerne, der kan få bolden i nettet, da hele ti forskellige spillere er kommet på tavlen her i foråret. Så der bliver nok at holde styr på for Brønshøj-defensiven, som dog virker til skarpe og har formået at holde modstanderen fra de helt store chancer i de to sidste kampe.

Mål mod VSK Aarhus

Spillested
Kampen spilles på Vejlby Stadion, der ligger ved Vejlby/Risskov-centret, hvor bl.a. de nykårede danske mestre i basketball Bakken Bears holder til. Stadionet ligger på adressen Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov.

Karantæner
Jeffrey Ofori og Kevin Bechmann Timm er tilbage efter overstået karantæne, men Brønshøj må undvære venstre back Anton Holse, der fik et karantænegivende gult kort i torsdags mod Dalum. VSK Aarhus' trup er karantænefri.

Dommertrio
Mathias Kræmer bliver manden med overblikket inde på banen, mens Martin Markus og Rasmus Nielsen skal holde styr på sidelinjerne.

Lissau i fart

Lissau: Vi skal have tre point igen
Vi har talt med kantspilleren Andreas Lissau om kampen mod VSK Aarhus i morgen. Lissau er ny mand i truppen, efter han kom til i vinterpausen fra FC Roskilde, og han nyder det i Brønshøj. Skader har spoleret lidt af foråret for Lissaus vedkommende.

- Jeg er rigtig glad for at være i klubben. Holdet, fansene og kulturen herude er fantastisk. Resultatmæssigt har det været noget uforløst, hvorfor vi jo går nogle spændende og meget vigtige kampe i møde. Personligt har jeg døjet, og døjer stadig, lidt  med småskader, som har holdt mig ude i nogle kampe, og det har været selvfølgelig været super-irriterende og ærgerligt for min kamprytme. Jeg ved, at jeg har meget mere i mig, og glæder mig til at vise det over for fansene, siger Lissau.

Lissau presser boldholderen

I morgen venter som bekendt VSK Aarhus, og her forventer Lissau ikke nogen nem kamp. Og selvom Brønshøj kan holde VSK Aarhus bag sig med en uafgjort, så går spilleren efter alle tre point - især efter torsdagens succesoplevelse.

- Det var længe ventede 3 point i torsdags, og det giver et boost frem mod de sidste kampe. Jeg forventer dog hård fight fra begge mandskaber i morgen. Jeg synes, vi fysisk sad på Dalum, og det skal vi gentage i denne kamp. Situationen er pointmæssig alvorlig for begge hold, men den er trods alt mere kritisk for VSK, som, man må forvente, vil komme til at satse lidt ekstra i jagten på de tre point, og det skal vi straffe med skarpe omstillinger. Når det er sagt, så skal der ikke værre tvivl om, at vi ikke selv vil være tilfredse med uafgjort - vi skal have tre point igen, og det tror jeg vi har rigtig gode muligheder for, slutter Andreas.

Lissau i hård kamp om bolden