Optakt: Hyldest af en legende

68' Kristian Paris
90' Mikkel Kvist
lør. 12. okt 2019

For femte gang i træk lykkedes det os ikke at tage en hjemmesejr over Holbæk, da det i dag endte 0-0 på Tingbjerg Ground. Gæsterne var bedst i 1. halvleg, mens vi var bedst i 2. halvleg. Men ingen af holdene kunne få hul på bylden.

I morgen gælder det hjemmekampen mod Holbæk, hvor vi skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet. Selve dagen starter allerede kl. 12, hvor vi indvier Per Røntved Lounge på 1. sal i klubhuset og fejrer udgivelsen af bogen "Det gyldne venstreben" om Per Røntved.

Det tegner til at blive en festdag, hvor vi hylder en vaskeægte Brønshøj-legende - Per Røntved. Vi håber, at rigtig mange vil være med til at hylde Røntved, og bagefter tage med ind på stadion, hvor Holbæk skal sendes tilbage til Nordvestsjælland med nul point.

Men kan du ikke komme, så kan du følge med på Twitter, hvor vi livekommenterer kampen samt livestreame kampen på Ekstra Bladet.

Seneste kamp
Vi kom ned på jorden igen, da vi efter tre sejre i træk, måtte indkassere et nederlag på 0-2 ude mod FA 2000 i sidste runde. Især 1. halvleg skal glemmes.

FA 2000 var bedst i 1. halvleg, og på to minutter fik de scoret to gange. Vi pressede på for mål i 2. halvleg, men flot målmandsspil og uskarphed gjorde, at vi ikke kom på tavlen.

Modstanderen
Holbæk befinder sig på 9. pladsen i puljen, og har kun hentet en sejr i de sidste fem kampe. Den kom på hjemmebane mod Hillerød, hvor Holbæk vandt 3-1.

Der er stor forskel på Holbæk hjemme og ude. På hjemmebane er de puljens næstbedste hold, hvor det er blevet til 10 point i seks kampe. Men på udebane jagter Holbæk stadig deres første sejr, da det kun er blevet til to point i fem kampe.

Karantæner
Vores kantspiller Gustav Therkildsen skal afsone den anden af sine to karantænedage, mens Holbæk må undvære Mathias Eilstrup Larsen, der blev vist ud i kampen mod HIK.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Allan Staal, som får assistance af linjedommerne Deniz Yurdakul og Mikkel Bredsgaard Randers.