Optakt: Forpremiere på mosederbyer

Buch mod AB
Akademisk Boldklub
lør. 21. juli 2018

AB og Brønshøj spillede en lige kamp, da de to hold spillede 2-2 i dagens træningskamp i Skovdiget. Brønshøj var bedst i 1. halvleg, mens AB var bedst i 2. halvleg. For hvepsene scorede Aske José Victor og Jamil Fearrington.

I morgen gælder det sommerens anden træningskamp, når Brønshøj tager ud til Skovdiget for at møde AB i en forpremiere til grundspillets mosederbyer.

Kampen spilles på Sports- og Idrætsanlægget Skovdiget, der ligger på adressen Skovdiget 1 i Bagsværd. Fra Skovbrynet st. er der ca. 10 minutters gang.

Der har ikke været den store udskiftning hos AB i sommerpausen. Der er blevet sagt farvel til midtbaneslideren Kristian Uth og topscorer Stefan Nygaard, og ind er kommet Younes Nielsen, der tidligere har spillet i Brønshøj.

Ligakampene mellem Brønshøj og AB plejer at være garanti for fight, og træningskampene lige så. Det er samtidig en mulighed for begge hold at teste styrkeforholdet inden det for alvor går løs i 2. division den 4. august.

Dette vil være AB's første træningskamp i deres optakt til efterårets grundspil. For Brønshøj, vil det være deres anden træningskamp. I lørdags viste hvepsene nemlig god form, da de slog divisionsrivalerne Avarta 3-1.

Vejrguderne har nok en gang lovet godt vejr, så vi håber på at se en del hvepse ud i Skovdiget i morgen.