Optakt: Fokus tilbage på ligaen

84' Matthias Andersen
85' Kemson Forfanah
lør. 31. aug 2019

Efter en god sæsonstart, der bød på fem ubesejrede ligakampe og en flot indsats i pokalkampen mod Hvidovre, så kom vi for alvor ned på jorden igen, da vi tabte 1-3 hjemme mod B93. Vores enlige målscorer blev Kevin Bechmann Timm.

Plakat, BB-B93, 31.08.19

I dag kl. 15 står den på københavneropgør, når B93 kigger forbi Tingbjerg Ground. Vi skal forsøge at fortsætte den ubesejrede stime i rækken, mens B93 jagter sæsonens første ligasejr.

Vi kommer fra en hård pokalkamp i midtugen, hvorimod B93 har kunne slappe af hele ugen. Men presset er i den grad på gæsterne. I sæsonens første fem kampe, har de nemlig kun hentet to point.

Vores spillere virkede, forståeligt nok, enormt trætte efter pokalkampen mod Hvidovre. Men mon ikke hele staben har gjort dem klar igen, og foran Danmarks smukkeste kan spillerne helt sikkert også finde de sidste kræfter til at tage den tredje ligasejr i træk.

Så kom ud til Tingbjerg Ground i dag og vis din støtte. Ellers kan du følge med på Twitter, hvor vi liveopdaterer fra kampen, og hvis du har et EB+abonnement, så kan du livestreame kampen.

Kommer du på stadion, så husk at købe det flotte kampprogram til blot 20 kr. Her kan du vinde præmier samt læse interviews med målmand Kasper Vilfort og vores nye midtbanespiller Lucas Petersen.

Seneste kamp
Som de fleste nok ved, så var vi i aktion i onsdags, da vi spillede pokalkamp hjemme mod 1. divisionsklubben Hvidovre. Her leverede spillerne en fantastisk indsats, inden vi efter 120 minutter måtte se Hvidovre tage en 2-1 sejr.

Vi blev reduceret til 10 mand og Hvidovre kom foran 1-0 inden for få minutter. Men selvom vi var en mand i undertal fik vi udlignet. Hvidovre havde spillet og de fleste chancer, men det var først i det 118. minut, at de fik scoret kampens sidste mål. Stor ros til spillerne for at kæmpe i samtlige 120 minutter.

Kevin har lige scoret

Modstanderen
Vi har mødt B93 hele 61 gange. Her er det blevet til 26 sejre, 15 uafgjorte og 20 nederlag med en målscore på 100-94. Seneste kamp mod B93 var i maj 2019, hvor det desværre endte med et 0-2 nederlag hjemme i Tingbjerg. Inden da, havde vi ellers vundet de seneste fire hjemmekampe.

B93 har ikke haft den bedste sæson. Tvivlsomme målmandssitationer har bl.a. kostet dyrt, og som vi nævnte tidligere, så har de endnu ikke vundet i 2. division i denne sæson. Det vil derfor uden tvivl, være et meget sultent B93-hold, der kommer på besøg i dag.

Karantæner
Vi må undvære målmand Oliver Korch, som skal afsone en karantænedag efter sit røde kort i pokalkampen mod Hvidovre.

Dommertrio
Det bliver Tinna Høj Christensen, som skal dømme kampen i dag mod B93. På sidelinjerne får hun assistance af Simon Blond og Sadaqat Khatak.