Optakt: Fodbold og håndbold

70' Mads Rønne
86' Gustav Therkildsen
lør. 26. okt 2019

Inden gårsdagens kamp havde Vanløse ikke tabt i deres seneste otte ligakampe, og de havde scoret i deres seneste ni ligakampe - sidste ligakamp uden mål var hjemme mod Brønshøj i august. Men i går måtte de nulstille begge stimer, da vi tog en 2-0 sejr, efter en flot 2. halvleg, på Tingbjerg Ground i Slaget om Slotsherrensvej. Kevin Bechmann Timm og Mads Rønne stod for målene. Efter kampen fik vi en snak med målscorer Mads Rønne.

Vores samarbejde med håndboldklubben IF Stadion fortsætter, og du har i morgen mulighed for både at se bold med fod og med hånd. Kl. 15 spiller vi hjemme mod Vanløse i 2. division, og er du tilskuer til den kamp, så får du en fribillet til IF Stadions kamp hjemme mod Ajax 2 kl. 17.30 i EnergiCenter Voldparken Hallen.

Fodbold og håndbold

Vi har håneretten i Slaget om Slotsherrensvej, da vi i seneste møde tog en 1-0 sejr over Vanløse. Der venter os dog et meget formstærkt Vanløse-hold, som ikke har tabt i deres seneste otte divisionskampe.

Kigger man på os, så har vi ikke vundet i de tre sidste kampe, hvor det blot er blevet til to point. Men hvorfor en tændt hjemmebanepublikum og med et lokalopgør på banen, så regner vi med, at spillerne giver den alt, hvad de har og tager de tre point.

Men der er brug for din støtte, så kom ud og støt på Tingbjerg Ground. Skulle du være forhindret, så kan du følge med på Twitter, hvor vi livekommenterer kampen eller du kan livestreame kampen på Ekstra Bladet, hvis du har minimum et Ekstra Bladet +abonnement.

Husk også at købe det flotte kampprogram til kun 20 kr. inde på stadion. Her kan du læse interviews med Gustav Therkildsen, Lars Emil Juel Andersen og cheftræner Michael Madsen

Seneste kamp
Vi var på besøg i Hillerød i lørdags. Her spillede vi en ganske fornuftig 1. halvleg, og kunne også gå til pausen med en 1-0 føring takket være Mads Rønne.

Desværre spillede vi en ringe 2. halvleg, og efter otte minutters overtid fik Hillerød straffe, som Jonathan Witt udnyttede og scorede til 1-1, som også blev kampens resultat.

19.10.19: Hillerød-BB - Rønne bringer os foran 1-0

Modstanderen
63 kampe er det blevet til mod Vanløse. Vi har sejret 32 gange, spillet uafgjort 11 gange og tabt 20 gange. Målscoreren siger 142-97 i vores favør.

Vanløse er som nævnt tidligere inde i en god stime, og senest gik det ud over Slagelse der på kunstgræsset i Tingbjerg blev besejret 2-1. Sejren kom i hus med et sent mål af Emil Carlsen.

Karantæner
Vi må undvære Danni König, der skal afsone en karantænedag efter to gule kort i kampen mod Hillerød. Vanløse må undvære Mohammed Youssef, der fik et karantænegivende gult kort i kampen mod Slagelse.

Dommertrio
Nicolai Mossing Madsen bliver manden med fløjten, mens han får hjælp af Danny Kolding og Nicki Nordlund Hansen på sidelinjerne.