Optakt: FCR - BB

Foto: Thomas Løser

FC Roskilde
tir. 16. juli 2019

To dage efter træningskampen mod Chicago Bridges var Madsens trupper igen i aktion. Denne gang ude mod 1. divisionsklubben FC Roskilde. Selvom det endte med et 0-4 nederlag, så fik træneren set flere spillere i aktion, og der kom nogle kilometer i benene.

I morgen gælder det træningskamp nummer to, når vi kl. 17.15 gæster 1. divisionsklubben FC Roskilde i Roskilde Idrætspark. Dette vil være en god test mod en klub fra rækken over os.

I går leverede spillerne en god indsats i sæsonens første træningskamp, da det blev til en 1-0 sejr over amerikanske Chicago Bridges. Her var der godt med tempo, og generelt så det godt ud. Men i morgen venter der en helt anden kamp, da FC Roskilde er længere fremme i deres forberedelser, da 1. division starter en uge før 2. division.

Vi håber på at se nogle af Danmarks Smukkeste i Roskilde Idrætspark, som ligger ca. 20 minutters gang fra Roskilde Station.

Modstanderen
Vi har mødt FC Roskilde i 11 divisionskampe, hvor det er blevet til 3 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag med en målscore på 12-19. Sidst vi gæstede Roskilde Idrætspark var den 26. oktober 2014. En kamp, hvor Simon Richter var i aktion for ørnene.

FC Roskilde har sagt farvel til en lang række profiler denne sommer, bl.a. Mikkel Thygesen, Daniel Stenderup, topscorer Emil Nielsen og den tidligere hveps Mikkel Nøhr Christensen. I deres træningskampe denne sæson, har de da også gjort stort brug af en lang række prøvespillere. En af disse har været Monday Bassey Etim, der scorede to mål i ørnenes træningskamps-sejr på 2-1 over Nykøbing FC. Han er da også lige blevet belønnet med en 2-årig kontrakt.

Derudover har de også mødt Superligaklubben OB i en træningskamp. Her tabte FC Roskilde 0-2 efter en god indsats.

I sidste sæson fik FC Roskilde sikret sig endnu en sæson i 1. division i næstsidste spillerunde med en 3-2 sejr over FC Fredericia.