Optakt: Efterårets sidste kamp

78' Isaac Nortey
86' Christoffer Thrane
lør. 21. nov 2020

Det så sort ud efter 1. halvleg i gårsdagens kamp mod Næstved, hvor vi var bagud 0-2. Men med en utrolig flot indsats i 2. halvleg lykkedes det os at få 3-3 mod nedrykkerne. Lars Emil Juel Andersen, Bayan Fenwick og Aleksandar Lazarevic stod for vores tre mål.

BB-Næstved, 21.11.20 - plakat

Der venter en svær kamp mod nedrykkerne fra Næstved i efterårets sidste kamp. En kamp, hvor vi skal følge op på 3-1 sejren over Slagelse, og med lidt hjælp i morgen, kan vi slutte 2020 med at ligge på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Vi håber, at rigtig mange vil trodse efteråret og være klar på tribunen til at sende Næstved tilbage med nul point.

Kan du ikke komme på stadion i dag, så livekommenterer vi som sædvanlig på Twitter og kampen kan også livestreames via Ekstra Bladet.

Retningslinjer
Retningslinjerne kan læses her.

Portene åbner kl. 14.

Der vil være plads til 400 tilskuere

Adgang til kampen købes i indgangen. Prisen vil være 80 kr. pr. person uanset alder, og først-til-mølle-princippet gælder. Fribilletter og diverse klubkort kan også benyttes.

Ofori: Skal have minimeret fejlene
Niels Bjørn Hansen har snakket med vores stærke forsvarsspiller om vinterpausen, kampen mod Næstved og efterårssæsonen.

- Når vi ser på tabellen, har vi haft et forfærdeligt efterår. Flere lige kampe har vi tabt eller spillet uafgjort, og jeg føler, at kun mod Nykøbing blev vi overmatchet. Ellers har det været lige og tætte kampe, som vi burde have vundet. Det handler bl.a.om personlige fejl, som vi skal have minimeret. Vi har et stærkt hold, der burde ligge et andet sted i tabellen. Det skal hårdt arbejde til, og i den sidste ende er det op til os selv, siger Jeffrey.

Jeffrey Ofori
Forsvar 3
Jeffrey Ofori

Det er som sagt efteråret sidste kamp, hvorefter der venter en vinterpause på 3,5 måned. Men den lange pause betyder ikke, at der kan hviles på laurbærrene.

- Vinterpausen er lige rundt om hjørnet. Der skal vi give den en skalle og få ny energi i holdet. Vi skal præge kampene i foråret  og give os 110 procent. Jeg er sikker på, at udviklingen nok skal vende. På Tingbjerg Ground betyder støtten fra vores fans utrolig meget. Jeg vil gerne sige tak for støtten, og det er fantastisk, at selvom vi har tabt, så bliver vi klappet ud af banen. Det er enestående, fortsætter Ofori.

I dag kommer Næstved på besøg, hvor Næstved må være favoritterne.

- Det bliver ikke nogen nem kamp. Det bliver en spændende kamp, som jeg glæder mig til. Vi spiller altid godt mod de gode hold. Det er den sidste kamp på hjemmebane og den sidste kamp før vinterpausen. Jeg tror, at vi får skrabet en 1-0 sejr til os efter en hård fight, slutter den stærke forsvarsspiller.

Du kan læse hele interviewet med Jeffrey Ofori, samt meget mere, i det flotte kampprogram, som kan købes for 20 kr. inde på stadion.

Sidste kamp
Efter mere end to måneders ventetid blev det endelig til en sejr, da vi kæmpede os til tre point hjemme mod Slagelse sidste weekend.

Vi kom foran i 1. halvleg, da Mads Gabel fandt Aleksandar Lazarevic inde i feltet. Og med sit kolde højreben fik Lazarevic sendt bolden om bag Slagelses keeper.

I 2. halvleg var det med Slagelse i førersædet, og de fik udlignet ved Martin Jensen, der, med lidt hjælp fra Oskar Tranberg, fik sendt bolden i mål.

Men mens det så ud til, at Slagelse skulle komme foran, så fik Lazarevic bragt os foran 2-1, da han fik hovedet på Jonas Hemmingshøjs indlæg. Og kort før tid fik Hemmingshøj lukket og slukket kampen med sin scoring til 3-1.

BB-Slagelse, 14.11.20 - 1-0 målet

Modstanderen
I sæsonens første syv ligakampe levede Næstved op til deres favoritværdighed, hvor de hentede 17 point ud af 21 muligt - 5 sejre og 2 uafgjorte - samt kun lukkede et mål ind.

Men i midten af oktober røg de overraskende ud til DS-holdet Ballerup-Skovlunde efter straffe, og i de sidste fem kampe ligakampe er det kun blevet til en sejr - over oprykkerne fra AB Tårnby på hjemmebane. Samtidig har de også lukket ni mål og kun hentet et point hjemme mod Vanløse.

Kigger vi på Næstveds udebanestatistik i denne sæson, så er det kun blevet til en sejr i de seks udekampe. Tre af disse er endt uafgjort og to er blevet tabt. Vi håber på, at kunne forlænge Næstveds dårlige udebanestatistik.

Deres sidste kamp var ude mod FA 2000, som tog en 3-1 sejr.

Karantæner
Næstved må undvære midtbanespilleren Edson Souza Aquino, der skal afsone en spilledags karantæne efter et gult kort sidste weekend.

Dommertrio
Kampens dommer bliver Simon Duerlund Rasmussen. På sidelinjerne vil Kjartan Sölvi Audunsson og Simon Rosenlund være klar med flagene.