Optakt: Efterårets sidste kamp

BB-Frem, 16.09.17
BK Frem
3 - 3
0 - 0
Brønshøj Boldklub
25' Kasper Kempel
57' Mikkel Andersson
61' Daniel 'Elly' Pedersen
63' Kevin Bechmann Timm
64' Adam Jakobsen
73' Daniel 'Elly' Pedersen
74' Patrick Naundrup
79' Cem Vardar
79' Aske José Victor
89' Adam Jakobsen
90' Christoffer Boateng
90' Kasper Vilfort
lør. 4. nov 2017

Tre gange var Brønshøj bagud mod Frem, men alle tre gange formåede hvepsene at svare hurtigt igen, da det endte 3-3 i Valby Idrætspark. Alle seks mål blev scoret i kampens sidste halve time.

I dag gælder det efterårets sidste kamp, når turen går til Valby Idrætspark, hvor Frem venter. Kampen kan på papiret se værdiløs ud mht. forårets slutspil, men det er langtfra tilfældet. Der er æren at spille for, men også en mulighed for at slutte efteråret godt af og give fansene en god oplevelse inden vinterpausen.

Der plejer også at være godt gang i den på tilskuerlægterne, når Brønshøj og Frem mødes. Vi håber også mange vil komme ud til Valby senere i dag for at støtte holdet og skabe en fantastisk stemning.

Vi regner med at livestreame kampen på Mycujoo, men dette kan ændre sig, hvis det ikke er muligt at finde plads mellem alle stilladserne i Valby Idrætspark.

Seneste kamp
I lørdags blev efterårets sidste hjemmekamp spillet, da Hillerød kom forbi, og her kunne Brønshøj tage alle 3 point.

Kevin Bechmann Timm åbnede ballet efter bare 7 minutter, da han udnyttede Patrick Naundrups præcise indlæg headede Brønshøj foran 1-0. Glæden holdt dog kun i 22 minutter, da Hillerød fik udlignet til 1-1 ved topscorer Tobias Andersen.

I 2. halvleg var der chancer i begge ender til yderligere scoringer, men tilskuerne måtte vente indtil det 76. minut, da Kevin tæmmede bolden med brystet, inden han flugtede kuglen i kassen via stolpen til slutstillingen 2-1.

Sejren betød, at Brønshøj tager ni point med over i forårets nedrykningsspil.

BB-Hillerød, 28.10.17 1-0 til BB

Modstanderen
Frem har sikret sig en plads i forårets oprykningsspil, hvor de tager fire point med over. Frem tre seneste kampe har været yderst målrige. Der er blevet scoret 18 mål i de tre kampe, men i deres senest kamp lykkedes det dem ikke at komme på tavlen, da de løb ind i et 0-5 nederlag ude mod Hvidovre.

Brønshøj har mødt Frem 45 gange. 12 er vundet, 10 er endt uafgjort og 23 er blevet tabt med en samlede målscore på 68-94.

BB-Frem, 16.09.17 Boateng med afslunting

Karantæner
Brønshøj må undvære højrebacken Philip Rejnhold, der skal afsone en spilledags karantæne efter et gult kort i sidste runde.

Spillested
Kampen spilles i Valby Idrætspark, der ligger på adressen Julius Andersens Vej 1. Porten åbnes kl. 13 - en time før kampstart. Priserne til kampen er:

Voksen: 70 kr.
Pensionist: 40 kr.
Børn under 18 år: Gratis

Dommertrio
Sebastian Friis Aagerup bliver manden med fløjten, mens Derya Oguz og Jakob A. Sundberg har ansvaret for flagene på sidelinjen.

Fansene mod Frem