Optakt: Dobbelt op på kampe

BB mod Næstved
Næstved
lør. 27. jan 2018

Den stod på højt tempo og fight, da Brønshøj i dag mødte Næstved i en træningskamp, der endte med et 1-2 nederlag. Oscar Buch stod for Brønshøjs scoring.

På lørdag kl. 12.30 gælder det en yderst velkendt modstander fra efteråret, Næstved. Det blev nemlig til hele tre kampe mod sydsjællænderne i efteråret. Her endte to af kampene med sejre til Næstved, bl.a. en i pokalen, mens Brønshøj tog en 2-1 sejr i det seneste opgør hjemme i Tingbjerg.

BK Skjold
lør. 27. jan 2018

Til kampen mod Skjold bestod truppen af prøvespillere samt 3 førsteholdsspillere. Det var en rodet kamp, hvor ingen af holdene rigtig fandt deres spil. Kampen endte 1-1.

Lige efter Næstved-kampen gælder det reserverne, når de møder Skjold fra Københavnsserien. Her vil cheftræner Michael Winter også have mulighed for at se en række prøvespillere an.

Så kom ud og støt holdet i begge kampe. Måske det igen bliver en god oplevelse, ligesom da Brønshøj vandt sidste lørdag med 5-0 over Stenløse.