Optakt: Der skal point på tavlen

BB mod Næstved
Brønshøj Boldklub
2 - 1
0 - 0
Næstved
5' Andreas Baes
24' Aske José Victor
52' Souheib Dhaflaoui
76' Philip Rejnhold
82' Kevin Bechmann Timm
84' Simon Sharif
lør. 30. sep 2017

Hvepsene var bagud, men fik vendt 0-1 til 2-1, og hev en forløsende sejr i land over Næstved takket være Rejnholds raket og Kevins knæ.

BB-Næstved, 30.09.17 plakat

I morgen venter det tredje opgør, på ca. en måned, mod Næstved, når de gæster Tingbjerg. Ikke alene skal hvepsene revanchere de to tidligere nederlag i denne sæson, men de skal også forsøge at få point på tavlen.

Det bliver ikke nogen nem opgave, men med støtte fra jer på lægterne, tror vi på, at spillerne kan levere. Så tag ud og nyd det gode efterårsvejr, mens du synger, råber og skriger spillerne frem til sejr.

Skulle du dog være forhindret i at komme ud og se kampen live, så kan den livestreames via Mycujoo.

Seneste kamp
Det lignede længe en 0-0 kamp ude mod Skovshoved, men med et kvarter tilbage fik værterne nettede tre gange.

Først fik Kasper Juel-Berg lidt tilfældigt bolden i mål efter et hjørnespark, så omsatte Simon Bræmer et straffespark til mål, og til sidst kom Nicklas Bjerre Schmidt på måltavlen.

Ikke det ønskede resultat for Brønshøj, der efter otte runder har en hul på seks point op til 4. pladsen. Men løbet er bestemt ikke kørt endnu. Der er stadig 18 point at spille om, og som Tranberg sagde efter Skovshoved-kampen, så tror spiller på, at de nok skal vende det.

Tranberg mod Skovshoved

Modstanderen
Næstved har efter en shaky start fået styr på tingene, men efter fem ligakampe i træk uden nederlag, hvor fire af dem blev vundet, måtte de se sig slået af Hvidovre i sidste runde. Her endte det med et 1-2 nederlag, hvor Næstved spillede de sidste 20 minutter med 10 mand på banen, da Kristoffer Munksgaard så rødt.

Netop Munksgaard var en evig torn i siden på hvepsene i sæsonens første kamp mod Næstved, men næverne besidder stadig stor kvalitet i truppen. Bl.a. Souheib Dhaflaoui, der har scoret tre mål i ligaen denne sæson, og han kom også på tavlen, da Brønshøj gæstede Næstved.

BB-Næstved

Karantæner
Jeffrey Ofori afsoner sin anden og sidste karantænedag for Brønshøj. Gæsterne fra Næstved må, som nævnt tidligere, undvære midtbanespilleren Kristoffer Munksgaard, der fik raget et rødt kort til sig i sidste runde.

Dommertrioen
Martin Køster bliver manden med overblikket på banen, mens han får hjælp på sidelinjerne af Shpend Shala og Rune Tychsen.

Winter: Næstved er favoritter
Niels Bjørn Hansen har snakket med cheftræner Michael Winter, som i midtugen fik opbakning fra sportschef Thomas Ibsen.

Winter

- Vi er rigtig glade for opbakningen fra Thomas Ibsen og hele den sportslige ledelse. Det giver ro, så vi kan komme videre. Det er også helt nødvendigt. Når man er kommet ind i en ond spiral, skal man arbejdet hårdt for at bryde den, siger Michael.

Brønshøj er havnet i den stærke pulje 1, men Michael vil ikke bruge det som undskyldning for, at resultaterne ikke er gået hvepsenes vej.

- Det skal ikke være nogen undskyldning, men vi er havnet i en svær gruppe med svære kampe hver eneste weekend. På den anden side har vi ikke leveret som godt, som vi gerne ville. I morgen vil vi arbejde 100 procent på at bryde den negative stime. Det skal være stolpe ind i stedet for stolpe ud. Hvis der skulle være nogen kritik, så skal i rette den mod mig og ikke mod spillerne, fortsætter Winter.

Sammenhold

I morgen venter som bekendt Næstved, der har haft tur i den på det sidste, men Michael Winter føler sig godt forberedt.

- Det er et hold, der er godt kørende. Vi vil gøre vores bedste. Men efter de har slået os to gange, så må der være en lille favoritværdighed hos dem. Vi har set en masse video og forberedt os godt. Vi vil selvfølgelig gå efter chancen og spiller hver gang for at vinde, og vi er på vores hjemmebane – Tingbjerg Ground, slutter cheftræner Michael Winter.

Læs hele interview med Michael Winter samt interviews med Daniel Anusic og Zakaria El-Ouaz i det flotte kampprogram, der kan købes på stadion i morgen for 20 kroner. Udover interviews finder du også holdopstillingerne og får mulighed for at vinde en præmie.