Optakt: Der bliver knald på

84' Haydar Said
85' Hassan Bashir
lør. 16. juni 2018

Storsejr, vild stemning og overlevelse, da Brønshøj i dag besejrede Greve 5-1. Med sejren er hvepsene sikker på at skulle spille divisionsbold, når de bliver 100 år næste. Buch (2), Jamil, Boa og Lissau stod for målene i kampen, der blev overværet af 939 tilskuere.

BB-Greve, 16.06.18 Plakat

Så er vi nået til slutningen på sæsonen, og der venter et yderst spændende opgør mod Greve i morgen. Begge hold kæmper for overlevelse, men Brønshøjs vej er lidt kortere end Greves. Hvepsene kan nemlig nøjes med uafgjort, men vil gå benhårdt efter sejren og dermed slutter sæsonen godt af foran et tændt publikum. Men det er to formstærke hold, der mødes i morgen, så intet er afgjort.

Allerede kl. 12 starter festen, når DJ Martin Tjek fra FUNKDOWN starter musikken, som du kan skylde ned med øl til blot 10 kroner. Kl. 14 sparkes opgøret så i gang.

Glem VM-kampene Frankrig-Australien og Argentina-Island og kom i stedet ned og vær med til at feste og forhåbentlig fejre overlevelsen i morgen. Som sædvanlig så livekommenterer vi kampen på Twitter og livestreamer via Mycujoo, hvis du ikke har mulighed for at tilbringe dagen i Tingbjerg.

Seneste kamp
Det blev til forårets første udesejr, da aarhusianske Lyseng blev besejret 4-0 i weekenden.

Det startede dog nervøst for hvepsene, og det var Lyseng, der skabte mest. Men på bare otte minutter lidt over halvvejs i 1. halvleg gik Brønshøj mål-amok. Først scorede Aske José Victor sit første mål for klubben, så lavede Oskar Tranberg et flot mål og endelig var Jamil Fearrington først over en returbold. Brønshøj kunne derfor gå til pausen med en 3-0 føring.

Lyseng-BB, 09.06.18 1-0 målet

Brønshøj startede 2. halvleg godt med nogle nærgående forsøg, men det var først i det 70. minut, at scoringen til 4-0 kom, da Mads Rønne udnyttede Anton Holses indlæg. Efter kampen var der også stor glæde hos de rigtig mange hvepsesupportere, der havde taget turen til Aarhus-forstaden.

Modstanderen
Greve har hentet tre sejre og to uafgjorte i deres sidste fem kampe, så det er et hold, der er fyldt med selvtillid. Men der er stor forskel på Greve hjemme og ude. I de sidste fire hjemmekampe er det blevet til tre sejre og en målscore på 19-9. Ude er det derimod blevet til tre uafgjorte i de sidste fire kampe med en målscore på 0-3. Og i alt har Greve kun scoret et mål på udebane i foråret.

Men de skal bestemt ikke undervurderes. For hvis de kan tage målfarligheden fra hjemmebanen med på udebanen, kan det blive meget tæt. Og Greve har en del, der kan putte bolden i nettet, da hele syv forskellige spillere har scoret de sidste 19 Greve-mål.

Greve-BB, 28.04.18

Dommertrio
Dommeren i sæsonens sidste opgave bliver Frida Mia Klarlund Nielsen, og på sidelinjerne får hun assistance af Simon Blond og Jan Johansen.

Jamil: Vi afgør det selv
Niels Bjørn Hansen har snakket med anfører Jamil Fearrington om fansene og om kampen mod Greve, hvor hovedpræmieren er overlevelse.

- Vi afgør det selv. Derfor går vi på banen i morgen med stor selvtillid efter at have scoret hele 20 mål i de seneste seks kampe. Der er derfor stor energi på holdet, og vi går på banen for at vinde hver gang. Vi føler os uovervindelige, men vi er ikke naive. Vi ved, at vi skal præstere 100 procent eller mere, og vi skal holde vore aftaler i løbet af kampen, så er fodbold et meget simpelt spil og så kommer sejren, siger Jamil.

Mange fans og supportere har varslet deres ankomst til Tingbjerg Ground i morgen, så der venter spillerne en fantastisk stemning. Noget, som anfører også glæder sig til.

- Det er fantastisk at spille på Tingbjerg Ground. Vi har en trofast fanskare med Supporterne og Drunken army. Den opbakning frigør meget energi og fight. Vi spiller offensiv fodbold, hvor det gælder om at komme frem og banke på modstandernes hoveddør – målet, og som nævnt har vi scoret mange mål i de seneste kampe, fortsætter Fearrington.

I morgen gælder det som bekendt Greve, og Fearrington har også styr på, hvad der er Greves force.

- Det er et hold, der er farlige på dødbolde, og de spiller lange bolde i et direkte spil. Jeg kender flere af spillerne, men jeg er overbevist om, at vi er et bedre hold. Vi skal koncentrere os om vores eget spil , være kyniske og gå frem og trykke på, så tager vi sejren og de tre point, slutter anføreren.

Lyseng-BB, 09.06.18 3-0 målet