Optakt: Årets sidste kamp

32' Mads Rønne
89' Jon Andersen
lør. 9. nov 2019

Der var i den grad lagt i kakkelovnen til en fantastisk dag i Tingbjerg, hvor vi inden kampstart fik hyldet U13, U14 og U17 for deres flotte efterår. Og det hele sluttede lykkeligt med en 1-0 sejr over FA 2000 i årets sidste kamp. Kampens enlige mål blev scoret af Mads Rønne.

Plakat, BB-FA 2000, 09.11.19

I dag slutter vi efterårssæsonen, når vi hjemme møder FA 2000. Her skal vi forsøge at slutte efteråret godt af med den tredje sejr i træk samtidig med, at vi skal revanchere nederlaget mod FA 2000 tidligere på sæsonen.

Sørg for at komme i god tid i dag, da vi også skal hylde vores U13-, U14- og U17-hold, som har klaret sig rigtig godt her i efteråret. U13 og U17 blev ligamestre, mens U14 i suveræn stil vandt en cup-turnering i Holland. Hyldesten starter ca. 14.40, og vi ved, at det vil glæde de unge hvepse.

Samtidig er det også vigtigt med support på tribunen til divisionsholdet, så vi kan slutte godt af, inden vi skal ind til julefrokost i klubben efter kampen mod FA 2000.

Men kan du ikke komme ud til Tingbjerg i dag, så kan du som altid følge med på Twitter eller livestreame kampen på Ekstra Bladet, hvis du har abonnement.

Clausen: Et hold med hjerte
Niels Bjørn Hansen har taget en snak med Nicolai Clausen, om Clausens efterår, kampen mod FA 2000 og hvorfor det blev Brønshøj, han valgte at spille for.

Nicolai Clausen
Forsvar 23
Nicolai Clausen

- Brønshøj et hold med hjerte og med en fantastisk opbakning fra lægterne. Det skaber en atmosfære, som er enestående i 2. division. Jeg havde mødt Brønshøj en del gange og ville gerne prøve at spille på et stadion, hvor der er engagerede tilskuere hele vejen rundt. Samtidig kender jeg træneren Michael Madsen rigtig godt, siger Clausen.

Clausen har haft et godt efterår, hvor han har spillet 15 kampe, scoret et enkelt mål og lagt op til tre kasser, og han nyder at spille fast.

- Det er dejligt med kontinuerlig spilletid, og jeg synes, at det går bedre og bedre både for mig selv og for holdet som helhed. Jeg kan godt lide vores spillestil ,og jeg kender jo Madsens filosofi. Vi bygger hele tiden på. Der har været stor fokus på det defensive, og vi har da også haft otte clean sheets. Men vi skal også arbejde med det offensive, fortsætter Nicolai.

I dag gælder det som bekendt FA 2000, og her vil Nicolai Clausen gerne have alle tre point.

- Vi skal gå ud og vise, at vi er et bedre hold. Vi skal have revanche for nederlaget på Frederiksberg. Vi er klar til at kæmpe hårdt i begge halvlege, og med den stærke opbakning på Tingbjeg Ground så tager vi sejren, slutter forsvarsspilleren.

Du kan læse det fulde interview i kampprogrammet, hvor du også kan læse, hvad anføreren Jamil Fearrington og cheftræner Michael Madsen har at sige om kampen. Det flotte kampprogram kan købes for 20 kr. inde på stadion på selve kampdagen.

Clausen har lige scoret

Seneste kamp:
For første gang i 77 år kunne vi forlade Skovshoved med en sejr, da det blev til en 2-0 sejr ude på Leo Ground i Klampenborg i silende regnvejr.

Vi sad på kampen fra start til slut, men måtte vente til det 73. minut før vi fik scorede. Her smed Frederik Emil Andersen en bold hen mod bagerste stolpe, hvor Aleksandar Lazarevic via Marco Petersen fik sendt kuglen i kassen.

I kampens overtid smed Skovshoved alle mand frem, og det udnyttede vi, da vi på en omstilling fik scoret til kampens slutresultat 2-0. Målet blev scoret af Gustav Therkildsen.

Tilskuere i Skovshoved

Modstanderen:
FA 2000 har klaret sig godt i deres første sæson i divisionerne. Inden dagens kamp ligger de på 7. pladsen med 19 point - 2 point fra 6. pladsen, som giver adgang til oprykningsspillet - og de har fortsat deres underholdende spil fra Danmarksserien. Hele 53 mål er der blevet scoret i deres 15 kampe.

Vi har kun mødt dem en gang tidligere - den 5. oktober 2019 - hvor vi måtte indkassere et 0-2 nederlag efter to blundere på to minutter.

05.10.19: FA 2000-BB - Måltavlen efter slutfløjt

Karantæner:
Vi har ingen spillere i karantæne, mens FA 2000 må undvære forsvarsspilleren, og den tidligere hveps, Anton Holse, der fik et karantænegivende gult kort i Frederiksberg-klubbens kamp mod Frem.

Dommertrio:
Kampens dommer bliver Niels Haubo, mens linjedommerne bliver Christian Ginderskov Hansen og Rune Tychsen.