Optakt: Årets første træningskamp

Tingbjerg Ground
Brønshøj Boldklub
5 - 0
2 - 0
Stenløse BK
lør. 20. jan 2018

Brønshøj fik en god start på 2018, da de i dagens træningskamp mod Stenløse, vandt 5-0 efter en 2-0 føring ved pausen. Christoffer Boateng scorede to mål, Oskar Tranberg et enkelt, mens prøvespillerne Keagan Troskie og Anas Guendouri stod for et mål hver.

I morgen gælder det årets første træningskamp, når Michael Winters tropper møder Stenløse fra Danmarksserien på kunstbanen i Tingbjerg.

Stenløse har, efter overbygningen SC Egedal med Ølstykke faldt sammen, taget en oprykning fra Sjællandsserien og er nu på andet år i Danmarksserien. Seneste turneringskamp var i april 2010 på udebane hvor vi vandt 1-0. Seneste træningskamp var i februar 2011 hvor vi hjemme vandt 2-0. Og så spillede vi en træningskamp mod SC Egedal i 2014 som de var en del af. Egedal vandt 2-1 på to mål af Thomas Wagner, mens Emil Berggreen reducerede. Vi har aldrig tabt en turneringskamp til Stenløse.

Så få pakket kroppen godt ind i de rigtige farver - sort og gul - og kom ud og se spillerne i årets første kamp i morgen kl. 12.30