Ny struktur i 2. division

Flag, BB og 2. division

Efter tre sæsoner med en struktur, der bød på tre puljer á otte hold, skal holdene i 2. division næste sæson vænne sig til en ny struktur. Det bliver sådan, at 2. division fremover skal består af to pulje á 12 hold - en Øst og en Vest.

Da der "kun" er ti øst-hold, betød det, at der skulle findes to mere til øst-puljen blandt de fire fynske hold. Det blev Middelfart og Marienlyst, der skal tage kampen op mod øste-holdene. Øst-puljen, hvor Brønshøj vil befinde sig, kommer til at bestå af følgende hold.

• AB
  • Avarta
  • B93
  • Brønshøj
  • Frem
  • HIK
  • Hillerød
  • Marienlyst
  • Middelfart
  • Skovshoved
  • Slagelse
  • Vanløse

Der venter altså hvepsene en masse spændende lokalopgør, bl.a. to "Slaget om Mosen" samt to opgør mod Vanløse, som Brønshøj ikke har mødt siden sæsonen 2009/10 i en betydende kamp.

Turneringen vil foregå således, at holdene i grundspillet vil spille 22 kampe - altså både hjemme og ude mod de øvrige 11 modstandere i puljen.

De seks øverste går videre til Oprykningsspillet, mens de seks nederste går videre til Nedrykningsspillet. Alle point, som en klub har fået i grundspillet vil de tage med sig i slutspillet.

I slutspillet skal der spilles 11 kampe - en mod hver modstander - også mod dem, som en klub allerede har mødt i grundspillet. Her vil den vågne læser nok bide mærke i, at det vil give et antal skæve hjemmekampe. De seks bedste hold i Oprykningsspillet vil få seks hjemmekampe, mens de øvrige seks hold vil få fem hjemmekampe. Det samme er tilfældet i Nedrykningsspillet.

Så klubberne spiller i alt 33 ligakampe på en sæson - dvs. tre mere end i den netop overståede sæson.