Ny cheftræner i Brønshøj Boldklub

jesper hansen

Jesper Hansen med to af klubbens sponsorer Olesen og Christensen, Real Mæglerne ved forrige års cykelarrangement. Foto: Flemming Antony, 2700-netavisen.dk

Brønshøj Boldklub har ansat Jesper Hansen som cheftræner. Jesper Hansen er tidligere målmand i klubben hvor han har spillet 203 førsteholdskampe. Han har desuden været aktiv i Holbæk B&I, Jyderup Boldklub og Brøndby IF.

Jesper Hansen har en DBU A-trænerlicens og tidligere haft trænerjob i Herfølge, HIK, Lolland-Falster Alliancen og Greve. Derudover var han i perioden 2002-2003 cheftræner i Brønshøj Boldklub, hvor han i 2003 opnåede en 10. plads i 1. division, der dengang bestod af 16 hold.

Jesper Hansen forsætter sit arbejde samtidig sit arbejde som målmandstræner i DBU regi og som sportschef i klubbens ungdomsafdeling, et job han har varetaget siden 2011.

Den første opgave Jesper kaster sig over i samarbejde med sportschef Thomas Ibsen, er at genrejse klubbens 1. hold, så vi igen kan få et slagkraftigt divisionshold.

Spørgsmål rettes kan rettes til undertegnede.

Claus Wiingaard
Administrerende direktør