Michael Winter ny cheftræner i Brønshøj Boldklub

Michael Winter, ny BB-cheftræner

Michael Winter er tysker og taler med velkendt ”Piontek-accent” – Michael Winter har spillet professionelt i FSV Frankfurt og Sachsen Leipzig i Tyskland, Vesterås SK i Sverige og afsluttede sin aktive karriere som semiprofessionel i Skive med oprykning til 1. division i sæsonen 2006/2007.

Michael Winter er A-licens træner og har et stærkt træner-CV fra 2007 til udgangen af 2016 – har bl.a. været cheftræner for både Randers FC og Skovbakken IK i 2. division. Michael var senest både U-19 cheftræner og samtidig assistenttræner i NordicBet Ligaen for FC Roskilde.

Parallelt med sin trænerkarriere har Michael Winter arbejdet med udsatte børn og flygtninge fra både Eritrea og Syrien.

Michael Winter har under samtalerne illustreret høj fodboldfaglighed og bibragt afklarede idéer til at videreudvikle vores divisionshold, hvor det i den forbindelse skal fremhæves, at Michael Winter er kendt for at være særlig kompetent til både mandskabsbehandling og til at motivere sine spillere.

Michael Winter ansættes pr. 1 juli 2017 på en etårig kontrakt.

Michael Winter har tydeligvis fulgt Brønshøj Boldklub længe og har vist stor interesse for hele klubben - vi ser i den grad frem til samarbejdet med Michael Winter.

Dennis Kjeldsen
Adm. Direktør