March for flaget

Det stjålne flag

Foto fra Facebook-siden Ultras Danmark

Søndagens rute

Fire af de tunge drenge fra Brønshøj Boldklub: Sportschef Thomas Ibsen, cheftræner Michael Madsen, målmandstræner Jens Emanuelsen og tidligere divisionsspiller Carsten Schrøder vil marchere hele vejen til Helsingør – 45 km. for at hente et flag fra en af klubbens fangrupper hjem til Brønshøj.

Baggrunden er, at FC Helsingør tabte  turneringskampen  i 2. division i september  med 2-1  på Tingbjerg Ground mod hjemmeholdet Brønshøj Boldklub.  Derfor blev fire ”Holger Dansk Vikinger” så sure , at de nappede et flag efter kampen. På Ultras Danmarks Facebookside har de præsenteret deres trofæ med slørede  ansigter. Men nu er de klar til at aflevere flaget.

Derfor marcherer de fire gutter fra Brønshøj til Helsingør. Turen starter ved Cafe Jorden Rundt på søndag den 3. maj kl. 9.00 . På vejen til de få følgeskab af boldklubbens fans. Samtidig er det en god anledning at samle lidt penge ind til klubben, der ligesom andre fodboldklubber er lukket ned på grund af corona-virus. Der spilles ingen kampe og dermed er der ingen indtægter.

Man kan støtte klubben økonomisk ved at give et beløb pr. km. dog mindst en krone pr. km.

Mobilpay på 55344 (BB Stadion) eller konto 5331-0000345952.

Yderligere oplysninger ved Henrik Haslund mobil 22684468 .