Lassen: God indstilling i truppen

Lassen i hopla

Vi har talt med Oliver Lassen, der i går scorede sit første Brønshøj-mål, om kampen mod AB.

- Det er altid dejligt at score, specielt når det er foran så flot et fremmøde, som der var i dag. At det så ikke kunne hjælpe til 3 point var trist, siger Oliver.

BB-AB, 15.09.18: Lassen gør det til 1-0

Lige inden pausen blev Brønshøj reduceret til 10 mand, da Kevin Bechmann Timm fik sit andet gule kort. En udvisning, der fik stor betydning for kampen.

- Der er ingen tvivl om, at et rødt kort ændrer på gameplane. Jeg synes, vi spiller rigtig godt i 1. halvleg, hvor vi er fuldtallige. Det ville dog have været fedt, hvis vi havde fået lavet en pind eller to mere inden pausen, fortsætter Lassen.

BB-AB, 15.09.18: Rødt kort til Kevin

Det var Brønshøjs tredje røde kort i denne sæson. Men spillerne fortsatte ufortrødent, også da de kom bagud. Noget som Oliver Lassen tilskriver hvepsenes indstilling.

- Vi har før været 10 mand mod 11, og vi ved hvad vi skal gøre. Det kræver ekstra mange løb og ekstra meget vilje at være en mand bagud. Men vi har en rigtig, rigtig god indstilling i truppen, og vi stiller os aldrig tilfredse, om vi så er 10 mand. Vi kæmper til det sidste og tror altid på, at det kan lade sig gøre. Vi er der for hinanden og kæmper sammen i samtlige 90 minutter - plus det løse, slutter den 20-årige offensivspiller.

Næste kamp for Oliver Lassen og resten af hvepse-truppen er på lørdag den 22. september kl. 13, når det gælder københavneropgøret mod Vanløse i Vanløse Idrætspark.

Lassen