Lassen: En rodet kamp

BB-Frem, 23.03.19: Lassen i kamp om bolden

Vi har talt med Oliver Lassen om kampen mod Frem i går. En kamp, hvor 1.252 havde fundet vej ud til Tingbjerg Ground og skabte en fantastisk stemning.

- Det er altid en fornøjelse at spille hjemme på Tingbjerg Ground, og fremmødet mod Frem var helt fantastisk! Det giver et boost på banen, når man kan mærke man har en masse “Brønshøjere” bag sig, siger Oliver.

BB-Frem, 23.03.19: God stemning på tribunen

Lassen stod for assisten i forbindelse med 1-0 målet, og sender også ros i retning mod Kevin Bechmann Timm for en flot scoring.

- Jeg samler en andenbold op og tager trækket ud i banen. Jeg beslutter mig så for at runde en enkelt eller to fremmere, kommer til baglinjen og slå den med venstrepoten. Min assist var fin, men afslutningen var høj klasse! Stille og roligt ned i det lange hjørne, fortæller Lassen.

BB-Frem, 23.03.19: Lassen og Kevin jubler over 1-0 målet

De fleste kan nok godt blive enig om, at det ikke var vores bedste kamp i denne sæson, men alligevel lykkedes det at få det ene point.

- Det var en rodet kamp. Vi spillede under niveau i store dele af kampen, og det blev lidt febrilsk til tider. Jeg gider ikke klandre banen for noget, fordi vi er så dygtige, at vi sagtens kunne få bedre spil i gang. Vi kommer ind til 2.halvleg med et godt udgangspunkt, og så er det selvfølgelig drønærgeligt, at vi giver dem muligheden for at score. Når det så er sagt, så synes jeg, at alle mand kæmpede til det sidste, og når man ikke kan vinde, må man ikke tabe! Så vi tager det ene point med os og satser stærkt på tre point mod Skovshoved, slutter offensivspilleren.

Næste gang Lassen og resten af hvepsene skal i aktion er på lørdag den 30. marts kl. 13, når turen går til Skovshoved.