Kvartet til hvepsene

IMG_1040

Fire prøvespillere, Nicolaj Fallentin, Marcus Porsgrunn, Festim Mustafi samt Mikkel Bo Eriksen er her i sommerpausen skiftet til Brønshøj Boldklub.

”Alle fire er nu i førsteholdstruppen, fordi de alle har gjort det godt i opstarten og i træningskampene. Det er spillere med gå-på mod, fastslår sportschef Thomas Ibsen, Brønshøj Boldklub.

Nicolaj Fallentin er en 19-årig målmand, der i sidste sæson var fast mand for B93’s U19-hold i U19-division. Her blev det til 22 kampe mellem stængerne.

Festim Mustafi gør sig på midtbanen, og spillede 24 kampe, i sidste sæson, for B1908, der sluttede på 3. pladsen i Danmarksserien. Han er desuden fætter til den tidligere Brønshøj-spiller Nuri Mustafi.

18-årige Marcus Porsgrunn kommer fra FC Københavns U19-hold, der hører til i U19-ligaen. Han var fast mand i efteråret 2018 og fik i foråret 2019 kampe på Reserveholdet. Han spiller på midtbanen.

29-årige angriber Mikkel Bo Eriksen kommer fra naboerne fra Husum. Her scorede han i sidste sæson 22 mål i Københavnsserien. Sæsonen før bombede han løs for Østerbro IF i Serie 1, hvor det blev til over 30 mål i 26 kampe.