Kunstbanen indvies

Den nye kunst

Tirsdag den 9. oktober kl. 16 vil det nye kunstgræsanlæg i Tingbjerg Idrætspark blive indviet af Københavns Kultur- og Fritidsborgmester, Niko Grünfeld. Der vil være reception i Restauranten kl. 16.00 og der vil være aktiviteter på anlægget ved ungdomsafdelingerne i både FIX og Brønshøj.

Arbejdet med det nye kunstgræsanlæg begyndte i starten af juli på banerne bag klubhuset. Her blev der hurtigt lagt plader fra vejen og hen til pladsen, hvor anlægget skulle være. Kort tid efter lignede dele af Tingbjerg Idrætspark en grusgrav.

Arbejdet med kunsten er gået i gang

Anlægget begyndte for alvor at tage form, da hegnet omkring banen blev sat op og lysmasterne blev hejst. Mht. lysmasterne så vil styrken blive 500 lux, hvilket svare til kravene for 1. division. Så banerne skal nok blive godt oplyst. Der er også mulighed for at indstille lyset, så det kan være på hhv. 125 og 150 lux.

Det begyndte at ligne fodboldbaner, da kunstgræsset blev rullet ud og sat på plads. Og da stregerne på banerne blev lagt, var vi næsten i mål. Sidste skridt i hele arbejdsprocessen var korken, som blev fordelt ud på alle banerne.

I mange har man ellers brugt gummi-granulat, men det bliver slæbt med hjem og er skidt for miljøet. Man har derfor valgt kork for det nye kunstbaneanlæg i Brønshøj, som skulle være mere miljøvenligt.

Flere billeder fra hele byggeprojektet kan findes på Facebook.

Godt i gang med den nye kunst