Kirsten og Ove Jeppesen er her ikke mere

Kirsten og Ove Jeppesen

To af vor trofaste klubmedlemmer og Drabanter, Kirsten og Ove er ikke iblandt os mere. Kirsten døde 13. august, 84 år gammel og Ove døde nøjagtig 4 uger efter 10. september, 81 år gammel.

Kirsten var Drabant, og et utroligt hjælpsomt menneske. I mange år hjalp hun til i vort Hvepseteam, hvor der var brug for hende, ligesom hun hjalp til på kræmmermarkedet på Bellahøj, indtil hun blev syg.

Ove har været med siden Hvepseteamet blev skabt i 1981. Ove solgte øl i Vanløse Idrætspark, mens vi havde Vanløse som hjemmebane.

Da klubben senere flyttede til Tingbjerg Ground, fortsatte Ove med at sælge øl, og de senere år stod han ved tælleapparaterne, og det var bare HVER gang. Lige indtil det sidste insisterede Ove på at hjælpe til, men til sidst tog sygdommen over.

Ove fik Carlo Jensens Mindepokal helt tilbage i 1997.

Kirsten og Ove var typiske eksempler på de mennesker, der uden den store opmærksomhed, bare er der og sørger for at tingene fungerer. Mennesker som vi altid kunne regne med, og Brønshøj Boldklub er dem en stor tak skyldig.

Æret være Kirsten og Oves minde.

Med stor BB-hilsen
Kurt Arnstien & Henrik Haslund