Kevin og Buch: Godt kørende og kyniske

Kevin og Buch

Vi har talt med gårsdagens to hattrickmagere Kevin Bechmann Timm og Oscar Bcuh om deres hattricks, og kampen mod Skovshoved. Tilsammen har de to målscorere nu scoret 37 mål for Brønshøj - 22 til Kevin og 15 til Buch i hhv. 39 og 49 kampe.

- Det er så lækkert at lave hattrick. Det er lidt svært at få armene ned lige nu, siger Kevin.

En følelse, som Oscar Buch deler.

- Et hattrick er ikke noget, man oplever hver eneste weekend, så det er bare en helt vildt dejlig følelse, og en weekend, der selvfølgelig bliver nydt i fulde drag. Jeg er inde i en god periode, så det er bare dejligt at kunne fortsætte den med et hattrick, fortæller Buch.

29.09.18, BB-Skovshoved: De to hattrickhelte Kevin og Buch

Et hattrick er ikke hverdag for hverken Kevin eller Buch, og det er også et styk tid siden, at de sidst scorede et hattrick.

- Jeg kan ikke lige huske, hvornår jeg har sidst har scoret et hattrick, så det er desværre nok noget tid siden. Jeg scorede engang fire mål mod AGF’s reserver i 2. division Vest, men det er nok ni år siden, fortsætter Kevin.

- Jeg tror faktisk, at det er mit første hattrick som seniorspiller. Sidst jeg scorede et var som ungdomsspiller i FC Roskilde, beretter Buch.

29.09.18, BB-Skovshoved: Kevins mål til 5-0

Vi ville jo selvfølgelig vide, hvem der har lavet det flotteste hattrick i lørdags, og her fik vi meget diplomatiske svar, der også vidner om et hold, der spiller for hinanden.

- Jeg håber da, at Buch synes, hans var flottest, selvom jeg uden tvivl mener mine mål i dag er de flotteste. De tæller dog allesammen lige meget, siger Bechmann Timm.

- Selvom det jo ærgrer mig lidt, må jeg nok bøje mig og give denne her til Kevin. Der bliver scoret seks flotte mål, men må bare indrømme, at Kevin får hamret to klassekasser ind, og det må man bare tage hatten af for, høj klasse, understreger Oscar.

Det er heller ikke hver dag, at Brønshøj hiver en 6-måls-sejr i land, og både Kevin og Buch sætter ord på, hvad der lykkedes i dag.

- Helt konkret synes jeg, at vi i perioder ikke rigtig rammer dagen, men vi er kontante i bagkæden og knivskarpe oppe foran, og derfor får vi også hevet en storsejr hjem på Tingbjerg Ground, hvor vi er stærke, slår Oscar fast.

Faktorer som Kevin støtter op om.

- Der var mange faktorer til succesen. Vi sparkede alt ind, og Skovshoved knækkede efter de første par mål, hvilket gjorde, at vi kunne udbygge til en større sejr. Vi er dog godt kørende for tiden og holder høj fart i det offensive, understreger Kevin.

29.09.18, BB-Skovshoved: Buchs mål til 6-0

Selvom det luner med en storsejr, så er der ingen grund til at hvile på laurbærrene ifølge Kevin og Buch.

- Vi kommer ud godt fra starten, med de ting som vi kan og sætter kampens efter vores præmisser. Vi er gode til at holde højt tempo og presse modstanderne med tempo og fight. Det gav heldigvis mål tidligt, og vi kunne hive en lækker sejr hjem. De havde dog nogle lange afleveringer, der kunne være blevet til mere, og vi var ikke altid lige trygge i det defensive. Det må vi udvikle og ikke blive for tilfredse med os selv, slutter sidste sæsons topscorer Kevin Bechmann Timm.

- Som sagt, synes jeg, at det var en spøjs kamp, hvor vi i perioder slet ikke rammer niveau. Men vi er kyniske i de afgørende situationer, og derfor ender kampen også sådan, som den gør. Vi skal være bedre mod dygtigere modstandere, men det er jeg heller ikke i tvivl om, at vi nok skal være, slutter denne sæsons topscorer Oscar Buch.

Kevin og Buch får igen mulighed for at bombe for hvepsene, når det på onsdag den 3. oktober kl. 19 gælder Marienlyst hjemme i Tingbjerg.

Måltavlen mod Skovshoved