Kevin: Vi skal nærme os toppen

Kevin fejrer scoringen mod Vanløse

Vi har snakket med Kevin om sæsonstarten, kampen i går og selvfølgelig målet mod Vanløse. Det var da også en Kevin, der var glad for målets afgørende betydning.

- Et mål giver altid den fedeste følelse. At det så udløser en sejr, er kun forstærkende for følelserne, fortæller Kevin.

Hvis man spørger dem, der var ude og se kampen i går, så vil de fleste fortælle, at det ikke var vores bedste kamp. Men ifølge Kevin skal vi starte bedre.

- Et tophold skal vinde i både medgang og modgang, men jeg tror at vores fokus skal ligge på at blive et tophold ved først at begynde at spille som et. Mht. kampen, så er vi klart bedst i 2. halvleg i perioden op til, at vi scorer, men det skal ikke kræve en opsang i pausen før det kommer til udtryk, fortsætter Bechmann Timm.

Selvom det er ikke er blevet til nederlag endnu, så er Kevin forsigtig med at kalde det en stime.

- Jeg har svært ved at se tre uafgjorte og en sejr som noget, man kan kalde en stime, selvom man kan kalde os ubesejret. Jeg føler, at vi har tabt point i nogle af de andre kampe, så fokus må være at vinde den næste igen, så vi nærmer os toppen, slutter angriberen.

Allerede på lørdag den 24. august kl. 15 skal Kevin og resten af hvepsene i aktion, når de møder Hillerød på hjemmebane.

21.08.19: Vanløse-BB - Kevin scorer til 1-0